Швидко адаптувалася: Олена Кравець після скандалу із грошима з держбюджету запускає нове шоу із донькою

Зірка Кварталу, акторка Олена Кравець заявила про запуск нового проекту-подкасту разом із своєю дорослою донькою Марією. Про що буде шоу та що цікавого можна буде побачити - дізнаєтеся нижче.

Українська ведуча, акторка та мати двох доньок, Олена Кравець, здивувала своїх шанувальників оголошенням про новий проєкт, який вона готує разом із своєю старшою донькою, Марією. Подкаст, який отримав назву “Вдома поговоримо”, обіцяє стати унікальним і відвертим поглядом на вічну тему батьків та дітей.

Олена Кравець поділилася емоційним анонсом на своїй сторінці в Instagram, розповідаючи про те, що ідея для подкасту виникла під час довгих і глибоких розмов зі своєю донькою Марією на кухні. У результаті цих дискусій вони прийшли до висновку, що варто спробувати створити подкаст, присвячений вічній темі “батьків та дітей”, оскільки ця тема залишається не вичерпаною.

Лейтмотивом подкасту буде щирість і відвертість. Ведучі обіцяють поділитися своїми думками, сміхом, дивуваннями та історіями з власного досвіду, додаючи атмосферу домашньої розмови до ефіру.

В ході запису подкасту виникла атмосфера відвертості та відчуття родинної теплоти. Під час дискусій вони згадували минуле, сміялися та висловлювали здивування. Олена зізнається, що почула непередбачувані речі про себе, і, можливо, без цієї розмови вона б їх не дізналась. Також жінка зазначила, що скоро усі деталі будуть відомі.

Це анонс став особливо актуальним в контексті нещодавнього скандалу, пов’язаного із шоу “Тихий вечір”. Хоча в ЗМІ поширювалася інформація про виділення з держбюджету 27,5 млн грн на наступний рік для “Тихого вечора”, Олена Кравець визнала, що ця сума була призначена на поточний рік. Після цього непорозуміння Кравець заявила про закриття “Тихого вечора”, запевняючи, що подальших епізодів вже не буде.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини