“Мені соромно, не памʼятаю”: Павло Зібров розповів про своє перше кохання, яке зустрів 40 років тому

Павло Зібров пригадав своє перше кохання та чесно зізнався, що не памʼятає обличчя своєї екс-коханої. Артист каже, що дівчина мала всі шанси провести з ним решту життя.

Улюбленець публіки Павло Зібров любить розповідати подробиці зі свого особистого життя. Чоловік вже багато років перебуває у шлюбі зі своєю дружиною Мариною, яка народила йому трьох дітей – двоє синів та прекрасну дочку, яка вирішила піти стопами свого батька і навіть працює на нього, отримуючи зарплатню, але це зовсім не заважає чоловікові згадувати про любов від своїх фанаток, взаємини з іншими жінками та багато інших цікавих подробиць з минулого особистого життя.

Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що до Марини в артиста були ще одні стосунки у студентські роки, які закінчилися досить швидко. Про це Павло Зібров розповів під час одного зі своїх інтервʼю Дмитру Гордону. Оскільки стосунки пари були дуже давно – він навіть не зміг пригадати обличчя колишньої обраниці.

“От хочу згадати її обличчя, але не можу. Зараз вона живе в Канаді. Мені соромно, але обличчя її я не памʼятаю. Це було десь 40 років тому і так склалося, що вона знайшла собі інше щастя”, – розповідає Зібров.

Павло Зібров з дружиною Мариною
Павло Зібров з дружиною Мариною

Дмитро Гордон був вражений – як можна не памʼятати своє студентське кохання? Єдине, що Павло памʼятає добре – це імʼя колишньої – Танічка Самохвалова, як називає її сам артист. Дівчина в ті роки змогла знайти собі нового обранця і досі живе з цим чоловіком, а Павло зустрів єдину дружину Марину, з якою Зібров відчуває себе ледь не на сьомому небі.

“Спасибі тобі, Танічка. Ти своє щастя вже знайшла і живеш з ним по сей день, а я знайшов Маринку. З Мариною в мене стосунки зовсім інші…”, – додає артист.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини