Дружина Григорія Решетніка пояснила, чому вони не всиновили дитину як Мірошниченки: “Фінансове становище”

Сьогодні в Україні дедалі частіше підіймається питання про всиновлення дітей. Христина Решетнік, дружина ведучого Григорія Решетніка поділилася баченням своєї родини на цю ситуацію.

Українське шоу-бізнесове життя завжди наповнене несподіванками та приємними відкриттями. Недавно увага глядачів була прикута до дійсно резонансного випадку: ведучий Тімур Мірошніченко та його дружина обрали шлях усиновлення, забиравши маленьку дитину з дитячого будинку. Подружжя також планує взяти ще одну дитину у свою люблячу сім’ю.

Але далеко не всі пари готові прийняти таке рішення, і серед них — Христина та Григорій Решетнік. Вони, здавалося б, мають всі можливості, щоб розширити свою родину, адже у них вже є троє діток. Однак в інтерв’ю Славі Дьоміну, дружина ведучого проєктів СТБ пояснила, чому вони наразі вирішили не взяти до себе ще одну дитину, як це зробили Мірошніченки.

Користувачі мережі висловили невдоволення через публікації дружини Григорія Решетніка Христини
Дружина Григорія Решетніка пояснила, чому не будуть всиновлювати дитину

Христина розкрила, що в їхній сім’ї також було обговорення щодо усиновлення. Подружжя відвідувало малят, які потребують любові та турботи, якої лишилися з тих чи інших обставин. Привозили крихіткам допомогу. Втім, коли серце жінки дригнуло від бажання прийняти до своєї родини ще одну крихітку, чоловік подивився на цю ідею з іншого ракурсу — фінансового.

За словами Христини, її обранець визначив, що на даному етапі їхній сімейний бюджет не дозволяє взяти на себе відповідальність за ще одну дитину.

“Зовсім інше фінансове становище”, — пояснила кохана шоумена.

Подружжя вже має троє чудових дітей, і Григорій відчуває, що важливо забезпечити нову дитину всім необхідним, тому поки питання про появу четвертого малюка знімається. Хоча це рішення може здатися різким, важливо розуміти, що кожна родина має свої обставини та обмеження.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини