Японське тату та сукня-кімоно: колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова вразила стилем (ФОТО)

Відома українська продюсерка Олена Мозгова показала фото у новому образі. Знаменитість зробила дуже коротку зачіску та сукню-кімоно, а також – засвітила величезне тату.

Олена Мозгова, відома українська продюсерка, активно займається своєю професійною діяльністю. Крім того, знаменитість також веде особистий блог у соціальній мережі Фейсбук, де постійно спілкується зі своїми фанатами. Так, наприклад, нещодавно зірка поділилась японською мудрістю з підписниками та показалась у новому амплуа. Мозгова вирішила змінити імідж.

Мозгова змінила імідж

Олена Мозгова опублікувала на особистій Інстаграм-сторінці показала стильні фотографії, зроблені в японському стилі. На свіжому кадрі знаменита українська продюсерка позувала з короткою зачіскою та мінімумом макіяжу на обличчі. Зірка вбралась в національний японський одяг – сукню-кімоно темного кольору. На руці знаменитості можна було помітити яскраве різнокольорове татуювання. Олена Мозгова злегка підійняла рукав кімоно, аби можна було краще роздивитись малюнок на її тілі.

Олена Мозгова показалась із величезним татуюванням в японській сукні-кімоно
Олена Мозгова показалась із величезним татуюванням в японській сукні-кімоно

Крім того, відома продюсерка вирішила поділитись із шанувальниками японською мудрістю. Знаменитість зазначила, що східна філософія її особливо чарує. Олена Мозгова процитувала японців, які завжди кажуть – якщо у житті людини не траплялось кризи, яку важко пережити, вона повинна витратити всі гроші на те, аби купити таку “подію”.

Знаменита продюсерка зазначила, що японці завжди знали справжню цінність і походження мудрості. За словами Олени Мозгової, японський народ усвідомлює, що мудрість приходить до людей лише після важких життєвих подій, а не при народженні й точно не з віком. Знаменитість зазначила, що саме мудрість допомагає усвідомити реальну цінність життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини