Забрала дітей у чоловіка: Камалія показала рідкісні кадри із своїми донечками, яких давно не бачила

Українська популярна виконавиця Камалія нещодавно поділилася своєю радістю з фанатами, оголосивши про зустріч з доньками від свого ексчоловіка, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура.

Артистка та її доньки – 10-річна Арабелла та Мірабелла – зустрілися в Альпах, де разом насолоджуються зимовим відпочинком.

Дівчата, які нині проживають у Лондоні разом із батьком, зрідка мають можливість зустрічатися з матір’ю через її гастрольний графік та зв’язані з ним обов’язки. Проте Камалія вирішила взяти доньок на відпочинок із собою, забравши їх у Альпи для спільного відпочинку.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця вже ділиться особливими враженнями від поїздки, публікуючи відео та фотографії з веселими моментами їхнього зимового відпочинку. Камалія та її доньки катаються на лижах, відвідують різдвяні ярмарки та захоплюються чарівними краєвидами Альп.

Співачка висловила радість від того, що вони, нарешті, з доньками і може дійсно відпочити. Вона зауважила, що їй дуже подобається подорожувати зі своїми доньками та спланувала разом з ними виїзд на лижі та відвідування різдвяного базару з маковими кренделями, дитячим пуншем та українським “Щедриком”, хоча і англійською мовою. Також вона вражається кількістю яскравих іграшок та ялинкових прикрас в Альпах і називає це місце раєм для її доньок.

Цей сімейний відпочинок став особливо приємним моментом для Камалії та її маленьких дочок, які насолоджуються довгоочікуванним об’єднанням під час зимового відпочинку в Альпах.

У програмі “Ближче до зірок” артистка розкрила, що з ексчоловіком вони підтримують дружбу. За її словами, вони тримають постійний зв’язок з Захуром, оскільки їхні спільні діти зараз проживають з ним у Лондоні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини