39-річний Остапчук затягнув 23-річну Катю Полтавську на службу в церкву: “Відчувається різниця у віці”

Про різницю у віці між Володимиром Остапчуком та Катериною Полтавською відомо ледь не кожному, але мало хто знає, як це впливає на їхні стосунки.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська вже тривалий час будують стосунки. 39-річний чоловік закохався в молоду 23-річну дівчину і не зміг стримати свої емоцій – саме так народився новий прекрасний союз. Сама дівчина постійно жартує у соціальних мережах над своїм коханим. Мовляв, він для неї “дорослий” і вона не розуміє його пристаркуватих уподобань.

Раніше Катерина Полтавська пожартувала про те, що вона може вийти в дощ без парасольки, в той час, як її коханий “бурчить” та свариться на неї і каже, що вона захворіє. Це одна з ситуацій, коли помітна різниця у віці – молода Катерина не звертає увагу на те, що може захворіти і насолоджується моментом, а Володимир знає, що після таких прогулянок може бути температура, тому застерігає кохану.

Нещодавно дівчина знову показала момент з їхнього життя, коли різниця у віці кидається в очі. Справа в тому, що Володимир Остапчук повів молоду кохану до ранкової служби в неділю до церкви, що стало для неї в новинку. Саме в цій ситуації Катерина вирішила покепкувати з Володимира.

“Ви запитуєте, як відчувається різниця у віці. Ну от, на службу в церкву ходили”, – пише Полтавська.

Володимир Остапчук повів кохану на церковну службу
Володимир Остапчук повів кохану на церковну службу

Звісно, це був звичайний жарт, який не несе в собі жодних образ в бік людей, які відвідують ранкову службу. Ба більше, Катерина додала, що її батько – священик, тому вона з радістю підтримала ініціативу свого коханого і пішла з ним до церкви без зайвих сперечань і заперечень.

“Правда, у мене батько священик, тому я підтримую такі уподобання”, – додає дівчина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини