“Треба ще 32 мільйони”: Монатік підтримав Кравець після закриття її шоу, яке знімали за бюджетні кошти

Відомий український музикант Дмитро Монатік несподівано підтримав ведучу Олену Кравець у скандалі з її шоу. Знаменитість зазначив, що йому подобалось дивитись програму зірки.

Не так давно у мережі розгорівся скандал навколо відомої української ведучої та колишньої зірки шоу “Квартал 95” Олени Кравець. Знаменитість наприкінці минулого року почала знімати власне вечірнє шоу, формат якого передбачав легку розмову з гостями у комфортній атмосфері. Як з’ясувалось пізніше, на знімання шоу з державного бюджету виділили близько 30 мільйонів гривень. Це стало причиною для чималого скандалу – українці висловили свою думку, що наразі актуальніші інші проблеми, на які слід витрачати такі гроші.

Монатік підтримав Кравець

Олена Кравець на особистій Інстаграм-сторінці опублікувала допис, в якому пояснила, що з наступного року її шоу закривається, а тому витрачати державні кошти її команда не буде. У коментарях до нового допису знаменитості відомий український музикант Дмитро Монатік підтримав свою колегу. Співак зазначив, що йому дуже подобалось шоу Олени Кравець, а тому він засмучений, що його закрили.

Відомий український музикант Дмитро Монатік підтримав свою колегу Олену Кравець
Відомий український музикант Дмитро Монатік підтримав свою колегу Олену Кравець

Проте, така позиція відомого українського співака Дмитра Монатіка сподобалась не всім користувачам мережі. У відповідь на коментар знаменитості дехто з підписників Олени Кравець почав радити артистові більше допомагати українським захисникам або і взагалі самому поповнити ряди військовослужбовців.

Користувачі мережі висловились проти позиції музиканта Дмитра Монатіка
Користувачі мережі висловились проти позиції музиканта Дмитра Монатіка

До слова, один із користувачів мережі іронічно зазначив, що на шоу ведучої Олени Кравець варто виділити ще 32 мільйони бюджетних коштів, аби вона й надалі могла знімати програму. Таким чином коментатор натякнув, що наразі є набагато важливіші потреби та способи витрати державного бюджету.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини