Катя Осадча у светрі небесного кольору стала у профіль та показала округлу фігуру: вагітна вчетверте?

Популярна ведуча Катя Осадча віртуозно поєднала материнство та кар'єру. Невже зірка, яка вже привела у світ трійко дітей не збирається зупинятися на досягнутому?

Світ шоу-бізнесу непередбачуваний та завжди наповнений сюрпризами. Однією із приємних несподіванок для прихильників телеведучої Каті Осадчої стала не тільки її остання поява у гламурному светрі небесного кольору, але й запитання, що лунає серед шанувальників: “Чи чекає дружина Горбунова четверте дитя?”

За останні роки Осадча встигла стати не тільки обличчям головних розважальних та соціальних проєктів, але й невловимою майстринею у приховуванні вагітностей. Вона двічі була при надії і дбайливо ховала животик від публіки за допомогою вишуканого вбрання та майстерно підібраного одягу. Та чи можливо, що цього разу Катя обрала інший шлях?

Свідченням стала нещодавня фотосесія ведучої у светрі небесного кольору, де вона стала у профіль та, здавалося б, сміливо показала свою округлу фігуру, де проявився округлий живіт. На перший погляд, важко утримати питання на вустах: “Чи це означає четверту вагітність?”

Інтригуючи своїх шанувальників під час третьої вагітності, Осадча визнала, що мріє завести дочку. Чи стала це реальністю, чи ж це лише новий етап у феєричному перевтіленні телеведучої? Не забуваємо, що епатажність та загадковість – невід’ємні атрибути життя Каті Осадчої.

Катя Осадча натякнула на четверту вагітність новим фото

Заслужено чи не заслужено, дружина Горбунов залишається німою щодо коментарів стосовно своєї четвертої вагітності. Залишається питання, чи обрала вона інший шлях, чи ж це лише новий хід в її заплутаній грі на загадку.

Що чекає нас далі? Час покаже, адже Катя Осадча – справжня майстриня утримання таємниць. Спостерігаємо за подіями та чекаємо нових неймовірних обертів в житті цієї яскравої та завзятої ведучої.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини