Доля постійно так і зводить: Даша Квіткова зізналася, що її об’єднує із Михайлом Заливакою з “Холостяка-11”

На днях підписники поставили Даші Квітковій досить незручне запитання стосовно особистого життя. Деякі фанати мали теорії стосовно романтичних стосунків між нею та Михайлом Заливакою. Чи правда це?

Шоу “Холостяк” – це не тільки сцена для кохання та романтики, а й джерело чуток та пліток. Нещодавно в мережі з’явилася інформація про те, що учасниця шоу Даша Квіткова та її колега Михайло Заливака почали зустрічатися. Однак правда виявилася дещо іншою.

Після розставання з колишнім партнером Даша Квіткова стала об’єктом загального інтересу. Кожне її фото чи відео в соціальних мережах викликає бурхливу реакцію шанувальників. Не так давно в Інтернеті з’явилися спільні фотографії Даші та Михайла, що дало привід для нових чуток.

Інтернет-спільнота приділила увагу тому, що Даша та Михайло часто зустрічаються в одних і тих же місцях. Однак, як виявилося, за цими збігами ховається цілком звичайна історія. У своєму інтерв’ю Даша Квіткова пояснила, що вони з Михайлом точно не пара і між ними немає хімії. Відповідь куди простіша, ніж всі думали.

Блогерка повідомила, що вона і Михайло є просто сусідами, що проживають у тому самому будинку. Вона також наголосила, що її серце вільне. Крім цього, варто зазначити, що дівчина визнала, що є чоловіки, які їй подобаються, і які виявляють до неї інтерес. За її словами, вона дозволяє їм це робити, адже любить квіти та увага.

Таким чином, поки що любов Даші Квіткової залишається лише ще одною пліткою. Але хто знає, що принесе їй завтрашній день? Можливо, саме в цей момент вона зустріне свою справжнє кохання.

Нагадаємо, що нещодавно Даша Квіткова потрапила у неприємну ситуацію на дорозі. Відбулося ДТП, через яке дівчині довелося мати справу із судом. Але нещодавно вона зізналася, що діяла лише по закону.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини