Падіння, розбірки та не тільки: Дорофєєва, Полякова, Камалія та інші зірки, які мають “відмітини” на тілі

Знаменитості не застраховані ані від хвороб, ані від нещасних випадків. Ми підготували добірку українських зірок, які мають шрами.

Надя Дорофєєва

Відома українська співачка Надя Дорофєєва має шрам на грудях. Він з’явився у знаменитості після операції по видаленню фіброаденоми (доброякісне новоутворення на молочній залозі).

Зірка розповідала, що на проблему звернув увагу її колишній чоловік Володимир Дантес, який і намацав на бюсті знаменитості ущільнення в грудях.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Маша Єфросиніна

В 16 років на підборідді української телеведучої Маші Єфросиніної з’явився шрам. Тоді юна дівчина отримала тепловий удар, довго перебуваючи на сонці. Маша знепритомніла та впала, вдарившись підборіддям.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Лідія Таран

У ведучої Лідії Таран є шрам на обличчі, який знаходиться між бровами. Його зірка отримала в дитинстві, коли каталася на ковзанах з другом та невдало впала.

Лідія Таран
Лідія Таран

Оля Полякова

“Королева ночі” та популярна українська співачка Оля Полякова отримала шрам над бровою в 90-х роках. Тоді дівчина кинула бойфренда. Той образився і відправив до неї “братків”, які побили Олю. Тепер про цей “візит” нагадує відмітина.

Оля Полякова
Оля Полякова

Валерія Крук “Кульбаба”

Коли “Кульбабі” Валерії Крук було 22 роки її облили кислотою. Внаслідок цього дівчина отримала моторошні хімічні опіки на руці. шиї, грудях. Валерія проходила довгу реабілітацію, та інцидент залишив на її тілі шрами. Щоб приховати їх, “Кульбаба” набила татуювання.

Валерія Крук
Валерія Крук

Камалія

Відома українська співачка Камалія має шрам на животі. “Відмітина” на тілі знаменитості з’явилася після операції по видаленню апендициту.

Камалія
Камалія

Варто зазначити, що Камалія ніколи не комплексувала через шрам та не намагалась його позбутися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини