Ольга Фреймут показала рідкісне фото своєї 6-річної доньки: Євдокія має всі шанси стати художницею

Старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл частенько показує своє життя в Мережі, але сама зіркова мама рідко показує своїх менших дітей, з якими проводить багато часу.

Ольга Фреймут сьогодні проживає в Лондоні, де працює та займається вихованням дітей. Старша донька активно веде соціальні мережі, навчається, ходить на танці та живе своє життя в задоволення. Сама Ольга Фреймут не дуже охоче показує в Мережі подробиці зі свого особистого життя, але час від часу можна помітити сімейні публікації в сторіз, на яких жінка проводить час зі своїми дітьми.

Нещодавно екс-ревізор показала, як її 6-річна донька Євдокія займається малюванням. Дівчинка прикрасила свій блокнот новорічними малюнками у вигляді зеленої ялинки з кольоровими прикрасами, доброго ельфа у кумедному червоному капелюсі та різдвяного віночка зелено-жовтого кольору, який прийнято вішати чи всередині помешкання, чи на дверях будинку або квартири. Кажуть, що ці вінки приносять в будинок щастя.

“Зимовий настрій”, – написала Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут показала 6-річну доньку Євдокію
Ольга Фреймут показала 6-річну доньку Євдокію

Євдокія дуже швидко росте та розвивається, що дає можливість Ользі Фреймут вчити маленьку дівчинку певним аспектам дорослого життя, які знадобляться їй в майбутньому. Не виняток, що донька Ольги не захоче стати художницею – судячи з малюнків 6-річної дівчинки в неї дуже гарно це виходить.

Ольга Фреймут показала 6-річну доньку Євдокію
Ольга Фреймут показала 6-річну доньку Євдокію

Старша донька Злата також пішла в творчість. Хоч вона живе та навчається у Штатах, але відвідує там танці, веде блог, знімає та монтує коротелькі відео для соціальних Мереж і показує це своїм прихильникам. Ба більше, 17-річна Мітчелл зараз перебуває у стосунках з хлопцем, який також відвідує танці. Завдяки цьому закохані мають можливість проводити багато часу разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини