Алла Мазур засвітила потенційного батька свого сина Артема: вийшли разом у світ у парних образах (ФОТО)

Алла Мазур — найзагадковіша ведуча 1+1. Нещодавно вона засвітила у компанії чоловіка, з яким її давно підозрюють у стосунках. Ба більше, прихильники вважають, що саме йому вона подарувала сина.

Алла Мазур давно заінтригувала прихильників таємницею свого шлюбу. Про батька свого сина Артема зірка вирішила принципово не розповідати, адже не хотіла, щоб її особисте життя стало темою для обговорення у жовтій пресі. Зазначала одне: тато Тьоми — не політик і не олігарх.

Нещодавно пара засвітилася на показі стрічки Алана Бадоєва “Довга доба” в образах, що вразили усіх – елегантні вечірні вбрання підкреслили їх статус та бездоганний смак. І, звісно ж, це викликало хвилю чуток та гіпотез в мережі. Навіть сама селебріті опублікувала спільне фото на своїй сторінці в Інстаграмі.

Алла Мазур натякнула, хто може бути батьком її дитини

Давно вирують чутки, що Мазур та Опаленик могли таємно об’єднати свої серця. Це, здавалося б, саме той чоловік, який може бути батьком сина Алли, Артема. Спостереження гострозорих користувачів інтернету навіть виявило схожість обличчя Роберта та молодшого з родини Мазур.

Алла Мазур натякнула, хто може бути батьком її дитини

Спільні виходи на публіку стали подією, яка підкріпила плітки. Варто зазначити, що це єдиний чоловік, із яким Алла Мазур з’являлася публічно. Чи стала вона таємною дружиною Роберта Опаленика, час покаже.

Сам чоловік якось поділився із журналістами своїм досвідом довгих років спільної роботи та зазначив, що вони разом пройшли чимало. А якось у мережі взагалі з’явилася інформація, що чоловік начебто розповідав, що працює разом зі своєю дружиною.

Алла Мазур розповіла, у яких поглядах не зійшлася з батьком свого сина
Алла Мазур натякнула, хто може бути батьком її дитини

Під образом Алли Мазур також приховуються інші таємниці, про які Роберт Опаленик вирішив поділитися. Вони, здається, вже давно об’єднані не лише спільними ефірами, але й чимось більшим. Однак сама ведуча залишає ці деталі на полі своєї особистої життєвої стежини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини