“Де брати гроші?”: Андрій Данилко зізнався у складному становищі попри постійні концерти Вєрки Сердючки

Відомий український артист Андрій Данилко чесно розповів про фінансові проблеми. Знаменитість зазначив, що не знає, звідки йому брати гроші на свої потреби.

Популярний український артист EL Кравчук розповів про розмову, яка відбулась між ним і його колегою Андрієм Данилком. Знаменитість пригадав, що той розповів йому про фінансові складнощі – артисту важко знайти кошти на власні потреби. Річ у тім, що зараз творець образу Вєрки Сердючки виступає лише на благодійних концертах, а тому багато грошей не заробляє. EL Кравчук розповів про розмову з колегою у шоу “Гончарова подкаст”.

У Данилка немає грошей

У коментарі для журналістів Кравчук пригадав розмову зі своїм колегою Андрієм Данилком. Знаменитості обговорили складне становище, в якому під час повномасштабної війни опинились артисти. Так, зірки у своїй розмові поговорили про те, що зараз у відомих музикантів та інших артистів майже немає заробітку, адже вони вкладають усі свої сили у виступи, на яких збирають благодійні кошти на потреби армії.

Відомий український артист EL Кравчук розповів про фінансові проблеми Андрія Данилка
Відомий український артист EL Кравчук розповів про фінансові проблеми Андрія Данилка

Кравчук пригадав, як йому із запитанням “Як жити та де брати гроші?” зателефонував його колега Андрій Данилко. Знаменитість зазначив, що Вєрка Сердючка виступає у різних містах по всьому світу, але ці концерти не приносять артистові заробітку – всі гроші він віддає на благодійність. Кравчук висловився про важливість концертної діяльності у часи війни, але разом із тим заговорив про те, що артистам важко існувати в таких умовах.

Андрій Данилко виступає лише на благодійних концертах, а тому в нього немає грошей
Андрій Данилко виступає лише на благодійних концертах, а тому в нього немає грошей

До слова, знаменитість в інтерв’ю для Гончарової розповів про своє ставлення до розважальних концертів в умовах повномасштабної війни. Знаменитість зазначив, що він впевнений у тому, що потрібно влаштовувати виступи не лише на фронті, але і в тилу – це може зблизити та підійняти дух людей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини