Ведучий 55-річний Костянтин Грубич вперше показав свою дружину, з якою у шлюбі вже 29 років

Костянтин Грубич — один з найзагадковіших ведучих України. Чи не вперше він розкрив таємницю свого шлюбу, показавши дружину. Як виглядає обраниця зірки?

У світлі прожитих 29 років подружжя ведучого Костянтина Грубича та його дружини Світлани, розцвітає неймовірна історія тривалої любові та взаєморозуміння. Ця пара, яка встигла подолати не лише випробування часу, але й трагедії, стала справжнім прикладом того, як в буденності та в бурхливих обставинах може вижити та розцвітати кохання.

Останнім часом Костянтин Грубич із задоволенням ділиться своєю особистою радістю та гордістю – його дружина Світлана. На шоу “1+1” він вперше представив свою кохану, з якою вони утримують вогник любові вже цілих 29 років. Разом із ними глядачі вирушили в подорож архівом спогадів, роздивляючись старі фотографії і вражаючись тим, як швидко пролетів час.

Ведучий Костянтин Грубич вперше показав свою дружину

Секрет такої тривалості відносин, за словами самого ведучого, полягає в простому та водночас глибокому – небайдужості одне до одного.

Ведучий Костянтин Грубич вперше показав свою дружину

Але ця історія любові має й іншу сторону – біль та втрату. В липні 2014 року подружжя пережило трагедію – загинула їхня донька, 17-річна Ольга. Автокатастрофа на пішохідному переході залишило їх у глибокому шоку та болю, яке склалося від величезної втрати.

Ведучий Костянтин Грубич вперше показав свою дружину

А спільне горе, спільна втрата, звісно зближують. Важкі миті, які припадають на долю подружжя, стали викликом для їхніх відносин.

Ведучий Костянтин Грубич вперше показав свою дружину

Подружжя Грубичів стали не лише відомими телеведучими, але й символом справжньої, невгамовної любові, яка переживає всі випробування, що принесений часом. Їхня історія – це нагадування нам про те, що кохання та підтримка одне одного можуть подолати будь-які перепони, і що вони є тим ліком, яке зцілює навіть найглибші рани.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини