“Щастить же людям”: Слава Камінська показалася в обіймах коханого-іноземця і привітала його з іменинами

Відома українська співачка та екс-учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська вже тривалий час перебуває за кордоном і будує стосунки з іноземним чоловіком.

Днями коханий чоловік Слави Камінської святкував свій день народження. Зірка присвятила обранцю окремий пост у соціальних мережах, але вирішила вже вкотре не показувати його обличчя. Прихильники співачки чекають того моменту, коли Слава наважиться показати його та трішки більше розповісти про нього, але поки вона до цього ще не готова.

“Щастить же людям інколи. Як мені, наприклад. З днем народження, коханий”, – підписала фото Слава Камінська.

Слава Камінська показалася в обіймах коханого-іноземця
Слава Камінська показалася в обіймах коханого-іноземця

Співачка приховала обличчя коханого смайликом. Жінка вже тривалий час будує стосунки з загадковим бойфрендом. Слава раніше розповідала про те, що вони разом вчать різні мови, але він розуміє та розмовляє російською мовою, тому вони без проблем комунікують один з одним. Також загадковий обранець дбає про її дітей, допомагає їй фінансово та у всьому намагається її підтримувати, про що Слава також не забуває розповідати. Прихильники артистки приєдналися до привітань і почали жартувати, бо Слава вже вкотре прикриває його обличчя смайликами.

  • “Таке враження, що Слава відбила у всіх одного й того самого чоловіка, судячи з коментарів”,
  • “Відомі люди дивні. Як воно, бути у стосунках зі смайликом?”,
  • “Та блін, покажіть вже нам його!”, – пишуть користувачі Мережі.

Також Камінській дорікнули за те, що вона досі продовжує спілкуватися російською мовою. Зірка випускає пісні українською і будує свою карʼєру державною мовою, але у соціальних мережах та в житті жінка досі спілкується російською. Зараз Слава не планує переходити на українську мову, але на закиди у свій бік не реагує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини