Могилевська та Коляденко серйозно взялись за “амурні справи”: зірки розповіли про свої нові стосунки

Відомі українські зірки зуміли відшукати своє кохання у "старому" році. Які зміни відбулись в особистому житті Могилевської та її зіркового колеги Коляденка?

Декому з українського шоубізнесу пощастило відшукати своє особисте щастя у старому році. Розповідаємо про історії кохання відомої української співачки Наталії Могилевської та її зіркового колеги, популярного танцівника та шоумена Дмитра Коляденка.

Наталія Могилевська

Відома українська співачка почала зустрічатись із чоловіком, якого показувати не хоче
Відома українська співачка почала зустрічатись із чоловіком, якого показувати не хоче

Відома українська співачка Наталія Могилевська почала стосунки зі своїм чоловіком вже після початку повномасштабної війни. Знаменитість наближається до річниці роману з таємним обранцем, але розповідати про нього нічого не хоче. Єдині подробиці, якими поділилась зірка вітчизняної естради – ім’я її коханого. Наталія Могилевська зізналась, що його звати Валентин.

Крім того, розповідала артистка і про те, що вони познайомились у момент, коли зірка подорожувала небезпечними місцями України з благодійними концертами. За словами Могилевської, чоловік підтримав її у тих питаннях, в яких усі від неї відвертались. Наразі зіркова пара живе разом, але подробицями щодо планів на майбутнє закохані не діляться.

Дмитро Коляденко

Відомий український шоумен і хореограф зізнався, що перебуває у таємних стосунках
Відомий український шоумен і хореограф зізнався, що перебуває у таємних стосунках

Український танцівник і хореограф Дмитро Коляденко також не хоче розголошувати подробиці свого особистого життя. В одному з нещодавніх інтерв’ю знаменитість зізнався, що шукає своє кохання. За словами артиста, йому пише чимало жінок і дівчат, а останнім часом він почав їм активно відповідати. Крім того, як зізнався знаменитість, він навіть встиг сходити на декілька побачень.

Пізніше, розповів Коляденко, він почав стосунки з обраницею, яка йому сподобалась найбільше. Відомий український танцівник зазначив, що у них зараз цукерково-букетний період, а він почуває себе неймовірно щасливим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини