“Кручуся, як тільки вмію”: екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла, як заробляє

З початков повномасштабного вторгнення заробіток українських зірок в рази зменшився. Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла, де знаходить гроші на життя за кордоном.

Христина Горняк зараз проживає у Відні. Дівчина призупинила свою основну діяльність і час від часу приїздить до Києва по справах. Блогерка зізналася, як їй вдається заробляти гроші не маючи офіційної роботи та чи вистачає їй на життя тієї суми, яку вона має. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці цієї ситуації.

Як каже сама дівчина, хоч вона й не працює, але гроші має – вдається добре економити. Саме це дозволяє їй добре жити перебуваючи у статусі безробітної. Про це колишня Остапчука розповіла в інтервʼю Євгенію Фешаку.

“Кручуся, як тільки вмію. Я працюю все своє життя і вмію відкладати кошти. Саме тому навіть коли я не працюю, то не помираю від голоду”, – каже Христина.

Христина Горняк розповіла, як заробляє на життя за кордоном
Христина Горняк розповіла, як заробляє на життя за кордоном

Зараз на себе дівчина витрачає приблизно 3 тисячі євро, майже половина цих коштів йде на невелику оренду квартири у Відні. В Києві вона витрачає значно менше, тому витрати кожного місяця виходять майже однакові, враховуючи те, що помешкання дівчини знаходиться в новобудові, хоч і не в самому центрі міста. Христина на це не скаржиться і дуже задоволена своїми апартаментами.

“1350 євро я віддаю за квартиру. 53 квадрати – це дуже хороша ціна за таку квартиру. Зараз у мене трішки економний режим”, – додає блогерка.

Коли дівчина планує остаточно повернутися до Києва – поки невідомо. Після розлучення з Володимиром Остапчуком її життя перевернулося з ніг на голову і вона почала жити по-новому. Спочатку зʼявився новий партнер, але потім вони розлучилися, тому Горняк зараз насолоджується самотнім життям у Відні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини