“Бог дасть”: Дружина Сасанчина заявила, що сім’я поповнення не планує, але натякнула, що мамою вдруге стане

Молода родина Романа Сасанчина стала справжнім прикладом любові та вірності. Зараз зірки виховують маленьку донечку, а дружина співака повідала про плани на другу дитину.

Зараз, коли соціальні мережі інтенсивно поглиблюються в особисте життя знаменитостей, кожен аспект їхнього сімейного щастя стає темою широкого обговорення та цікавості для шанувальників. Однією з таких пар стали Роман Сасанчин, відомий за своєю участю у “Голосі країни”, та його дружина, яка нещодавно висловила свою позицію щодо можливості появи другої дитини.

Сімʼя Романа Сасанчина
Сімʼя Романа Сасанчина

У 2021 році сім’я музиканта прийняла найкращий новорічний подарунок — їхня маленька донька Елізабет. Це стало чарівним завершенням року та початком нового етапу в житті пари. Однак, обраниця артистка, попри своє щасливе материнство, висловилася, що сім’я вирішила поки що не планувати другу дитину. Проте й і не використовують захист від вагітності та, схоже, відкриті для приємного сюрпризу в майбутньому.

“Як Бог дасть”, — висловилася Іванна.

Дружина Сасанчина розповіла про плани на другу дитину

Звісно, подібні рішення є особистою справою кожної родини, але коли говориться про громадських людей, неможливо уникнути глибокого інтересу прихильників. Тим паче, що обраниця Романа любить інтригувати шанувальників у сторіз.

Можливо й дійсно молодому сімейству зараз не до нового поповнення, адже ще не так давно вони почали ставати на ноги, переїхавши у власне житло на Київщині. Зараз роблять там ремонт. Багато душі вкладають у помешкання, і хоча всі роботи йдуть не у турбо-режимі, подружжя радіє тому, що вже має.

Крім того, після переїзду до столиці перед Романом, як артистом, відкриваються нові перспективи. Час покаже, чи вдасться йому знову повернутися до великої аудиторії прихильників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини