Зірки показали, як прикрасити дім на Новий рі 2024, щоб не розізлити Дракона: Осадча, Репяхова і не тільки

Зовсім скоро різдвяно-новорічні свята. Як бюджетно прикрасити оселю, щоб новий рік Дракона приніс успіх, та як готуються до свят українські зірки - читайте далі в матеріалі.

Вважається, що Дракон полюбляє яскраві та при цьому природні кольори. Тож для прикрашання оселі краще обрати відтінки, які зустрічаються у природі – колір заходу сонця, вогню, листви, землі і т.д. Також можна використовувати фіолетовий та червоний колір, які здавна вважають ознакою королівської влади.

А от від синього краще триматися подалі, адже за легендою цей колір не приніс удачі дракону.

Також не варто зловживати білим кольором, адже в давньому Китаї він асоціювався зі смертю, а дракон прославляє життя.

А як відомі українські зірки готуються до свята та прикрашають дім?

Катерина Осадча

Відома телеведуча Катерина Осадча, судячи з її публікацій в соціальній мережі, обмежилася прикрашанням ялинки. Це прекрасне дійство вона розділила зі своїми дітьми. Варто зазначити, що всі кольори, які були використані, відносяться до тих, що полюбляє Дракон. Також були використані іграшки з дерева, що дуже вдала ідея, враховуючи, що вдома діти. Такі прикраси не нашкодять малим, навіть якщо вони знімуть їх з новорічного дерева.

Катерина Репяхова

Дружина відомого співака Віктора Павліка також похизувалася, як прикрасила будинок до свята. Блогерка прикрасила ялинку, а також розмістила ялинкові гілки на поверхнях, щоб створити казкову новорічну атмосферу. Катерина Репяхова обрала мінімалістичний стиль і вирішила не зловживати різноманіттям кольорової гамми.

Григорій Решетнік

Телеведущий разом з родиною також прикрасив ялинку, яка яскраво виблискує гірляндами та створює святковий настрій. Рідні знаменитості використали в основному червоні прикраси та іграшки.

Тож вмикайте фантазію та створюйте святкову атмосферу, яка подарує посмішку вашим рідним.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини