Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зробила найтрендовіший манікюр на Новий рік 2024: колір – в яблучко

Відомі українки вже на повну готуються до прийдешніх різдвяно-новорічних свят. Сьогодні ви дізнаєтесь, який трендовий манікюр зробила дружина Віктора Павліка - Катерина Репяхова.

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка, засновниця бренду жіночого одягу та блогерка Катерина Репяхова активно розвиває свій мікроблог в Інстаграм.

Все своє життя дівчина висвітлює в блозі, тішачі підписників публікаціями та сторіс.

Так, в свіжому відеоролику Репяхова засвітила новий манікюр. Блогерка обрала однотонний варіант відтінку червоного. Вірогідно, дружина Павліка вирішила не залишати на останній день цю косметичну процедуру, адже, як відомо, в останні передсвяткові дні вільних віконечок у майстрів дуже мало.

Зумисно чи випадково, та Катерина обрала дуже вдалий колір, який подобається Дракону, рік якого ми зовсім скоро зустрінемо.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зробила найтрендовіший манікюр на Новий рік 2024
Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зробила найтрендовіший манікюр на Новий рік 2024

Нагадаємо, що символом Нового року 2023 буде Зелений Деревяний Дракон, який полюбляє яскраві, проте природні кольори.

Для манікюру будуть доречними відтінки червоного, зеленого, золотистого та сріблястого кольорів.

Так, зелений колір принесе своїй власниці успіх та процвітання. Золотистий варто обрати, якщо ви прагнете щастя, достатку та благополуччя. Він надасть вашому образу елегантності та розкоші.

А от обраницям сріблястого манікюру рік Дракона подарує мудрість та відчуття справедливості. Такий колір надасть вашому святковому луку витонченності та елегантності.

Червоний же колір буде притягувати кохання та особисте щастя.

Вважається, що краще оминати білий та синій кольори, адже за легендою Дракон їх не любить. Та памятайте, що ви самі творці свого життя, тому не варто покладатися лише на повіря та легенди. Обирайте той колір, який особисто вам до душі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини