Ірина Білик і Наталія Могилевська зробили різдвяний подарунок своїм фанатам: на такий крок здатен не кожен

Дві, насичені щирими почуттями, пісні українських співачок - Ірини Білик та Наталії Могилевської, що були днями презентовані на YouTube, мають усі передумови стати хітами початку 2024 року.

Напередодні Різдва, коли світ сповнений холодом війни, на просторах Інтернету з’явилися дві досить чуттєві пісні вітчизняних авторів у виконанні народних артисток України Ірини Білик та Наталії Могилевської, які також є їхніми співавторами.

Хіт “Сніг” зазвучав українською мовою

Так, Ірина Білик вирішила подарувати своїм шанувальникам оновлену версію свого легендарного хіта “Сніг”, переклавши його українською мовою (автор перекладу Олександр Тесленко).

Цей творчий крок став своєрідним відображенням ностальгії та переосмислення пісні, написаної ще 2003 року. Зараз, через 20 років, Ірина Білик вкладає в неї нові смисли, зробивши лірику ще більш чуттєвою. Її “Сніг” стає не тільки хітом минулого, а й частиною україномовного альбому, вихід якого очікується у 2024 році.

Пісня була презентована на YouTube 22 грудня і менш ніж за добу набрала понад 60 тисяч переглядів та велику кількість позитивних коментарів від шанувальників співачки.

“Міст” між реальністю та бажанням щастя

Кількома днями раніше Наталія Могилевська також зробила приємний подарунок для шанувальників своєї творчості. Її нова пісня “Давай зустрінемо Різдво вдома”, впевнені, стане невід’ємною частиною різдвяного арсеналу. Співачка не лише тонко розгортає свою музичну талановитість, а й пронизує серця слухачів глибоким змістом слова.

В умовах війни та випробувань пісня Могилевської, що була написана у співавторстві з Богданом Слутиєм, виглядає як музичний міст між реальністю та бажанням щастя і єднання. Вона стає своєрідним гімном надії та підтримки для тих, хто стикається з викликами війни.

Лише на YouTube менш ніж за два тижні кліп набрав 170,5 тисяч переглядів і понад тисячу позитивних коментарів, а сама пісня вже активно “гуляє” популярними соцмережами.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини