“Я на красу повівся”: ведучий 1+1 Костянтин Грубич пригадав, чому вирішив одружитись зі своєю коханою

Відомий український ведучий Костянтин Грубич чи не вперше розповів про особисте життя та знайомство зі своєю дружиною Світланою. Знаменитість пригадав, як закохався у Світлану.

Костянтин Грубич, відомий український ведучий, у коментарі для “1+1” розповів про особисте життя. Знаменитість зізнався, що його шлюб важко назвати зразковим та ідеальним, але він щасливий бути поруч із дружиною. За словами Грубича, вони зі Світланою за 29 років разом зіштовхнулись із чималою кількістю важких випробувань, серед яких і трагедія – смерть доньки. Втім, зіркова пара залишилась разом.

Грубич про свій шлюб

Знаменитість зазначив, що їхній секрет довгого шлюбу у постійній підтримці одне одного. Костянтин Грубич розповів, що йому та його дружині важливо залишатись поруч у складних ситуаціях, але це не означає, що між ними ніколи не виникає сварок або важких періодів. Ведучий чесно зізнався: себе ідеальним сім’янином він не вважає, але впевнений, що йому та його дружині пощастило закохатись одне в одного.

Костянтин Грубич розповів правду про особисте життя та шлюб із дружиною Світланою
Костянтин Грубич розповів правду про особисте життя та шлюб із дружиною Світланою

Крім того, пригадав Костянтин Грубич і про спільних дітей зі своєю дружиною. За словами знаменитості, їхні нащадки вже дорослі, але це не скасовує того факту, що вони за них переживають. Не міг не згадати знаменитий ведучий і про трагічну втрату доньки.

“Ми дуже нещасні батьки, у яких загинула дитина. І цей біль ніколи не пройде”, – зізнався Костянтин Грубич і додав, що часом спогади “накривають” його та дружину по черзі, а іноді це стається одночасно.

Костянтин Грубич розповів правду про особисте життя та шлюб із дружиною Світланою
Костянтин Грубич розповів правду про особисте життя та шлюб із дружиною Світланою

Пригадав Грубич і знайомство з дружиною. Ведучий зізнався, що тоді він не хотів одружуватись і створювати родину, адже в нього не було ні грошей, ні житла, ні кар’єри. Втім, дещо таки “зачепило” Костянтина в його майбутній дружині. Знаменитість пригадав, що не міг встояти перед красою дівчини.

“Я на красу і повівся з самого початку, оскільки збирався одружуватись пізніше”, – чесно зізнався знаменитість.

Втім, додав Костянтин Грубич, він таки вирішив зробити пропозицію коханій, адже розумів, що така чудова жінка, як вона не стане чекати, поки він досягне цілей і повернеться до неї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини