“Вже показував, вона мене послала”: Узелков кинув камінь у город Боржемської після оголошення про заручини

Відомий український спортсмен В'ячеслав Узелков нещодавно оголосив про заручини з нареченою. Знаменитість відповів на запитання про те, чому не показує кохану шанувальникам.

В’ячеслав Узелков, відомий український спортсмен, нещодавно приголомшив неочікуваною новиною. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм написав, що заручився. Таємна кохана зірки у відповідь на його освідчення погодилась стати його дружиною. Користувачі мережі розділились на декілька таборів – серед привітань можна було знайти і запитання про те, чому спортсмен не хоче показувати новоспечену наречену.

Узелков одружується

У коментарях до новини про заручини спортсменові написав його колега Василь Вірастюк. Знаменитість поцікавився у В’ячеслава Узелкова, чому він не поспішає показувати свою наречену. Той, своєю чергою, з певною іронією відповів, що раніше вже розповідав про своє кохання, але це не обернулось нічим хорошим. Боксер у минулому зізнався, що жінка, якій він на весь світ присягався у коханні, відвернулась від нього. Найімовірніше, мова йде саме про колишню дружину спортсмена Марину Боржемську.

В'ячеслав Узелков зізнався, чому насправді не показує свою наречену шанувальникам
В’ячеслав Узелков зізнався, чому насправді не показує свою наречену шанувальникам

Відома українська фітнес-тренерка та блогерка Марина Боржемська перебувала у шлюбі з В’ячеславом Узелковим багато років. Разом колишні закохані пройшли багато випробувань, а після розлучення жінка впевнено заявляла – вони з ексчоловіком залишились друзями. Втім, не так давно вона поскаржилась на погрози з його боку. Боржемська зазначила, що він погрожував їй і не давав спокою своїми повідомленнями.

Боржемська та Узелков прожили разом чимало років, але врешті зі скандалом розлучились
Боржемська та Узелков прожили разом чимало років, але врешті зі скандалом розлучились

Варто нагадати, що у зіркової пари після розлучення залишилось двоє спільних дітей. Втім, як розповідає Марина Боржемська, наразі вони не висловлюють бажання спілкуватись зі своїм біологічним батьком. Фітнес-тренерка зазначила, що вона б не стала перешкоджати їхньому контакту, але і змушувати дітей зустрічатись із татом не хоче.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини