Даша Астаф’єва вперше зізналась, скільки насправді років її бойфренду-програмісту: “Новий рівень гумору”

Даша Астаф'єва розкрила всю правду про стосунки із таємничим чоловіком. Вона зазначила, що між ними велика різниця у віці і вона відчуває її.

Українська співачка Даша Астаф’єва нещодавно поділилася цікавими деталями свого особистого життя в інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН.ua “Наодинці”. Артистка весело висвітлила початок їхнього знайомства з її новим коханим та розкрила деякі аспекти їхнього відносин.

На початку цього року Даша розповіла своїм шанувальникам про нове кохання, залишаючи його особливості у секреті. Проте в інтерв’ю для Раміни Есхакзай відомої програми “30+”, артистка розкрила більше подробиць.

За її словами, співачка вирішила відвідати спортзал, де тренери вказали їй на хлопця, який завжди слідкував за нею. Це призвело до того, що хлопець звернувся до неї в Instagram і запропонував незвичайне побачення, на яке Даша не відмовилася.

Тренерам почали розповідати, що там є хлопець, який завжди спостерігає за Дашею, і вони вважають його цікавою особистістю. Даша відповіла: “Мабуть, він подібний до депутата Верховної Ради”. Згодом він написав їй в Instagram з привітанням і запропонував піти кудись. Вона запитала, куди вони мажуть піти і він сказав: “На тверк”. Це було дуже захоплююче, і Даша ніколи не шкодувала, що погодилася піти.

Даша Астаф'єва розповіла про ставлення до пропозиції від нового бойфренда
Даша Астаф’єва розповіла про стосунки із новим бойфрендом та різницю у віці

Артистка також додала веселий нюанс, розкажучи, що її новий коханий молодший за неї. Проте, як зізналася Даша, різниця у віці виявилася значною.

Співачка також відверто поділилася, що на початку їхніх побачень вона соромилася їсти в присутності свого коханого.

Даша соромилася відвідувати спортзал. Кожен рік тренери подаровували їй абонемент, і він якось завжди лишався невикористаним. Їй було зрозуміло, що вона боїться людей, і відвідати спортзал для неї було викликом. До 35 років вона не вміла присідати, підтягуватися та качати прес, і вона боялася, що когось може побачити. Тепер її хлопець каже: “Чому ти не їла на перших побаченнях?” Це було через те, що їй було так соромно, коли людина бачила, як вона їсть. Проте коли це твоя людина, тобі не соромно, і ти звикаєш до всього.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини