Раміна Есхакзай зізналась, чому відчувала себе нещасною поруч із екс-нареченим Проніним: обіцяла не говорити

9 місяців тому Раміна Есхакзай розлучилася зі своїм нареченим Євгеном Проніним. Попри домовленість не розповідати подробиці про розрив, дівчина все ж зізнала в тому, що була нещасною у стосунках.

Раміна Есхакзай та Євген Пронін розлучилися після 5 років стосунків. Хлопець зробив пропозицію дівчині на Мальдівах, але казка закінчилася дуже швидко та неочікувано. До рішення про розлучення пара прийшла спільними силами через роботу зі спеціалістами, оскільки вони тривалий час намагалися зрозуміти, як покращити їхні стосунки. Як виявилося, покращити їх можна лише одним чином – закінчити.

Ні Євген, ні Раміна не розкривають подробиць їхнього колишнього особистого життя. Як кажуть зірки, вони домовились не виносити сімейні проблеми на загал і хочуть стати справжнім прикладом для інших, яким повинне бути публічне розлучення – тихим, спокійним та без драми і соціальних мережах, але Раміна у новому випуску свого шоу “30+” поділилася раніше не відомими моментами спільного життя з Євгеном.

Раміна Есхакзай вперше розповіла, чому була нещасливою
Раміна Есхакзай вперше розповіла, чому була нещасливою

Виявляється, дівчина останній рік стосунків не була щасливою. Їй постійно хотілося побути удвох разом зі своїм коханим, але Євген кожного разу запрошував їхніх друзів на спільні посиденьки. Коли ж Раміна казала коханому, що хоче провести час лише разом – він наче пропускав цю інформацію повз вуха і все одно запрошував до них знайомих.

Як пригадує Раміна, єдиний момент, коли вони могли побути разом і насолодитися компанією один одного – був відпочинок на Мальдівах, коли вона й отримала пропозицію вийти за нього заміж, але цього було недостатньо.

Есхакзай також додала, що це одне з найстрашніших відчуттів – почувати себе самотнім, коли ти знаходишся у стосунках. Саме тому у своїх майбутніх стосунках дівчина не хоче припускатися таких помилок. Ба більше, Раміна зізналася, що їй хотілося б спробувати побудувати стосунки з хлопцем, який буде за неї молодшим, але що з цього вийде – побачимо пізніше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини