Володимир Остапчук похизувався чималими статками: купує черешню за 1700 гривень в супермаркеті

З початком повномасштабного вторгнення ціни в супермаркетах на базові продукти різко збільшились. Не кожен може дозволити собі купувати ягоди взимку, але Володимир Остапчук точно не з таких.

Розкішне життя у реаліях сьогодення може дозволити собі далеко не кожен. Ціни на продукти помітно кусаються, деяким людям не вистачає коштів для того, щоб закрити базові потреби, годі й казати про делікатеси, які коштують зараз ще більше, ніж завжди. Ціни на літні овочі та фрукти взимку завжди підлітають до небес, але такої ціни на черешні не очікував побачити ніхто.

Володимир Остапчук часто буває в супермаркеті і робить закупи цікавих та корисних продуктів додому. Чоловік разом зі своєю коханою Катериною Полтавською активно стежать за своїм здоровʼям та харчуванням, тому не проти поласувати ягодами та фруктами взимку, оскільки організм під час холодної пори потребує більше вітамінів.

Ведучий опублікував в своїх сторіс фотографію з магазину з цінником на черешню. Як виявилося, за кілограм смаколику доведеться заплатити 1781 гривню 90 копійок і навіть для Володимира це немаленька сума.

“Черешня – це новий біткоїн”, – пише Остапчук.

Володимир Остапчук купує черешню за майже 2 тисячі гривень
Володимир Остапчук купує черешню за майже 2 тисячі гривень

Хоч ціна й справді бʼє по гаманцю, але Володимир не міг собі відмовити у такому задоволенні і з радістю придбав невелику кількість ягід. Скільки саме чоловік заплатив за свою порцію – невідомо, але сума точно не маленька. Як би там що не було, але Володимир дуже добре заробляє навіть в умовах повномасштабного вторгнення, тому вони з дружиною можуть собі дозволити купувати не лише черешню за майже 2 тисячі гривень.

До слова, Катерина Полтавська активно готується до відкриття власної студії масажу та краси. Зараз дівчина займається ремонтом і шукає до себе в команду працівників. Як каже сама Катерина – це буде одна з найкращих студій Києва, яку тільки можна було собі уявити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини