“Перша людина, яка була креативна”: Даша Астафʼєва розповіла про незвичайне знайомство з коханим

У новому випуску Раміни Есхакзай "30+" Даша Астафʼєа разом з Олексієм Дурнєвим обговорювати самотність та нові знайомства з людьми. Співачка розповіла свою цікаву історію.

Під час розмови про стосунки Даша Астафʼєва розповіла, як вона почала будувати стосунки з хлопцем, який був молодшим за неї. Велику частину свого життя Даша була дуже соромʼязливою, не дивлячись на те, що її вважають справжнім с*кс-символом. Раміна поцікавилася, як так вийшло, що вона перестала соромитися і почала будувати нетипові для неї стосунки.

Все почалося з того, що зірка дуже боялася ходити до спортзалу. До 35 років дівчина не вміла ні присідати, ні віджиматися і через це почувала себе не дуже комфортно. Коли ж вона наважилася і почала регулярніше ходити на тренування, то отримала інформацію, що якийсь хлопець поклав на неї оком.

“Мені почали казати, що на мене дивиться один хлопець в залі і він такий класний. А я ще думаю, блін, це найгірше, що можна вигадати – хлопець, в якого закоханий весь спортзал”, – каже Даша.

Даша Астафʼєва розповіла, як познайомилася зі своїм загадковим бойфрендом
Даша Астафʼєва розповіла, як познайомилася зі своїм загадковим бойфрендом

Потім він написав Астафʼєвій в Інстаграм і запропонував кудись сходити. На запитання, куди хлопець хоче сходити – він запропонував піти на тверк. Даша каже, що вона про цей тверк ніколи не пожалкує.

“Це була перша людина, яка була креативною. Зустрічатися з молодим хлопцем – це новий шар гумору, це дуже круто”, – додає співачка.

Також зірки обговорили, чи могли б вони прийняти свого партнера, якщо у нього чи у неї вже було кілька розлучень, або якщо залишилася дитина від попереднього шлюбу, яка буде жити з вами. Астафʼєва, до прикладу, сказала, що вона не змогла б жити з чоловіком, знаючи, що в нього вже було кілька дружин і в нього не склалися стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини