60-річний чоловік Полякової вдало вліз в кадр: “Оля 20 років робила кар’єру, а Вадік за день став зіркою”

Оля Полякова опублікувала відеопривітання до своїх прихильників, яке викликало у них щирі посмішки. Чому саме - дивіться далі в матеріалі.

Відома українська співачка та “королева ночі” Оля Полякова активно розвиває свій акаунт у соціальній мережі Інстаграм.

Знаменитість публікує різноманітний контент, який стосується її професійного та особистого життя. Не проти Полякова й пожартувати.

Так, вона опублікувала зворушливий відеоролик разом зі своїми доньками Марією та Алісою, в якому привітала українців з Різдвом.

Зірка побажала всім здоров’я, щастя, радості миру, та якнайшвидшої перемоги України. В кінці відеоролика в кадр раптово “вліз” чоловік Полякової – 60-річний Вадим Буряковський, який тримав у руці горнятко з кавою, питаючи: “Можна?”. Це стало своєрідною родзинкою ролика і викликало сміх у підписників зірки.

“Ваш Вадік став мемом”, ” Фіналочка… просто як вишня на торті. Можна?”, ” Вадік дочекався і свого зіркового часу) Можна”, “Вадіку Оскара”, ” Вадік!!! Тобі можна все ..)) З такими дівчатами”, ” Як гарно і душевно. Кінцівка несподівана і весела.Всім веселих свят.Добра і миру”, ” Вашому чоловікові окрема величезна подяка за настрій!”, ” Ваш Вадик теж вже зірка інсти”, – зі сміхом писали користувачі Мережі в коментарях до відеопривітання.

Нагадаємо, що жарт з “можна” з’явився раніше, коли Полякова знімала інше відео в дворі свого заміського будинку. Тоді раптово зявився Вадим з горнятком кави і сказав своє легендарне: “Можна”, яке в подальшому стало своєрідним мемом і полюбилося прихильникам Полякової.

Варто зазначити, що сама Оля Полякова не боїться виглядати кумедно і не “при параді”. Вона часто тішить фанатів різноманітними рецептами та показує, як проводить вдома тренування, щоб підтримувати ідеальну фігуру.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини