Не дружать вже давно: Сергій Притула вперше розповів, чому більше не спілкується з Ольгою Фреймут

Сергій Притула вже тривалий час не підтримує спілкування зі своєю телевізійною подружкою Ольгою Фреймут. Чоловік вперше за тривалий час розповів, що між ними трапилося.

Зіркова “парочка” Ольга Фреймут та Сергій Притула проводили разом багато часу під час зйомки різноманітних проєктів. Бувало навіть таке, що їх підрозрювали у романі через палкі поцілунки на камеру та явну симпатію один до одного. Хай би там що не було, але зараз відомі друзі не підтримують спілкування і складно сказати, що багато років тому вони й справді не могли існувати один без одного.

Зірки припинили своє спілкування після того, як Ольга Фреймут вирішила покинути “Новий канал” і пішла працювати на “1+1”. За словами Сергія Притули, його довіра похитнулася, оскільки жінка обіцяла йому залишитися працювати на “Новому каналі”. Також у “пари” був публічний конфлікт, який привернув чимало уваги, але не він став основною причиною припинення їхнього спілкування.

Сергій Притула розповів, чому припинив спілкування з Ольгою Фреймут
Сергій Притула розповів, чому припинив спілкування з Ольгою Фреймут

Станом на сьогодні Сергій Притула очолює один з найголовніших волонтерських штабів країни і активно допомагає наблизити Україну до перемоги. У звʼязку зі своєю волонерькою діяльністю, чоловік повністю відійшов від українських телешоу та участі в них. У звʼязку з цим, шоу “Хто зверху” довелося шукати нового ведучого, що не кожен прихильник проєкту сприйняв позитивно.

Що стосується Ольги Фреймут, вона проживає в Лондоні разом зі своїми дітьми та має власну колонку в одній з британських газет. Ольга переконана, що таким чином вона може розповідати на весь світ про події, які відбуваються в Україні в реаліях сьогодення. Не дивлячись на те, що жінка знаходиться там вже тривалий час – Ольга нещодавно відвідувала Україну і її донька Злата Мітчелл також час від часу приїздить на Батьківщину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини