“Фортеця Лондон”: Потап показав своє пишне Різдво у Британії та відхопив від прихильників сповна

Чоловік Насті Каменських, Потап, знов на перших шпальтах новин, але не через творчі досягнення. Прихильники обурені виїздом зірки за кордон.

Останнім часом продюсера та репера Олексія Потапенка переслідує хвиля негодження, але, здається, він обирає не звертати увагу на це. Після подорожей до Маямі, Барселони та Дубаю, різдвяні свята він відзначив у Лондоні. Чоловік Насті Каменських вирішив поділитися цим з шанувальниками. Втім, вони не оцінили подорожі зірки та не розділили з ним його веселий настрій.

У коментарях гнівно пишуть:

  • “Фортеця Лондон”
  • “Супер цинізм, і ми з України!”
  • “А на передову не пробував?”
  • “Патріот хр***нов”

Попри хвилі критики, артист продовжує свою справу, показуючи свою присутність в різних куточках світу. Після Іспанії вирушив до Лондона, де публічно висловив свої враження про чарівний день та виклав фото та повідомлення англійською мовою.

Цікавою деталлю є те, що у 2022-муроці, дружина артиста повернулася в Україну після тривалого перебування в Іспанії, сам Потап продовжив перебувати за кордоном. Це викликало невдоволення серед його шанувальників, що відобразилося в коментарях під його постами. Крім цього, складається у багатьох враження, що зараз обраниця репера також у Києві, судячи з її публікацій в Інстаграмі, але сам він продовжує бути поза межами України.

Відомий український артист Олексій Потапенко розповів про те, чим займається за кордоном
Потап засвітився у Лондоні та викликав бурхливу реакцію публіки

Здається, що Потапенко вирішив не втрачати енергію на хейт, а продовжити діяти за своїми правилами. Цікаво, що на цей раз його привело у ЄС? Артист поки не ділиться планами та не розповідає, чим планує там займатися. Нещодавно його дружина випустила новий іспаномовний трек, який, здається, буде хітом в Америці. Можливо її чоловік просто шукає нові можливості для творчості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини