Потап був в паспортному сервісі у Валенсії та розкрив правду про візит: “Можливість отримати громадянство”

Потап, який вже тривалий час перебуває за кордоном, заінтригував публікацією про візит до паспортного сервісу. Чоловік Насті Каменських все пояснив напрочуд детально.

На фоні активних чуток про розлучення та еміграцію, український репер та зірка естради, Олексій Потапенко, вразив своїх прихильників несподіваним візитом до паспортного сервісу у Валенсії, в Іспанії. У своїй нещодавній публікації в Instagram, Потап поділився враженнями від відвідання центру, який, за його словами, надав йому можливість переконатися в винятковій якості українського обслуговування.

Потап пояснив, чому так різко вирішив поїхати з України до Барселони
Потап відвідав паспортний сервіс у Валенсії і розповів про громадянство

На фотографіях, які артист оприлюднив, видно, як він позує на фоні буса популярного українського сервісу “ДП Документ”. Це підприємство, відоме своєю послугою оформлення документів, розширило свою діяльність на територію Європи.

Сам Потап детально описав своє враження від візиту до паспортного центру Валенсії. За його словами, він мав честь на власні очі побачити та переконатися у винятковій якості обслуговування, яке надає цей центр. Репер не приховував свого враження від ефективності та професіоналізму персоналу, а також зручностей, які пропонує паспортний сервіс.

Потап відвідав паспортний сервіс у Валенсії і розповів про громадянство

Нахваливши центр як тільки міг, репер закликав розглянути можливість спрощення процедур для отримання громадянства для українців за кордоном, адже, за його словами, це може стати додатковим стимулом для розвитку країни та залучення інвестицій.

“…якщо підрахувати кількість українців за кордоном, разом з етнічними українцями або тими, хто вважає себе українцем, і дати їм можливість отримати громадянство нашої великої держави, то ми значно зміцнимо нашу країну з погляду економіки, промисловості і податків”, — написав популярний чоловік.

Цікаво, що офіційний акаунт “ДП Документ” в коментарях подякував зірці за поширення інформації, тож можливо це була навіть просто рекламна публікація.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини