Це було того варте: Даніель Салем набив нове татуювання в українському стилі майже на всю спину

В Даніеля Салема на тілі безліч татуювань, але зупинятися на цьому чоловік точно не планує. Ведучий показав процес створення великого тату на його спині в українському стилі.

Процес створення малюнків на тілі – це складна, кропітка і не найприємніша робота. Часто це буває боляче і не приємно, але зробивши собі один маленький малюночок на тілі – неможливо зупинитися і це вам скаже кожен, хто є володарем татуювань. Даніель Салем також входить до списку тих, хто не зупиняється на одному тату і готовий терпіти біль через сльози, аби в кінці побачити довершену картину, зроблену майстром.

На відео, яке опублікував Салем, можна побачити, як він лежить на кушетці в свого тату-майстра, а той чаклує над його новим татуюванням. Весь процес супроводжується не дуже задоволеним обличчям самого Даніеля, але зупинятися він точно не планує. Хоч кінцевого результату чоловік не показав, але невдовзі малюнок буде доведений до ідеалу.

Даніель Салем набив татуювання
Даніель Салем набив татуювання

Мода на татуювання існує вже протягом тисячоліть і має глибокі культурні корені в різних частинах світу. Багато культур мають довгу історію татуювань як частину релігійних обрядів, статусу чи інших традицій. Татуювання можуть служити як засіб вираження етнічної або племінної ідентичності. Вони часто використовуються для визначення приналежності до конкретної групи чи племені.

Даніель Салем зробив нове татуювання на спині
Даніель Салем зробив нове татуювання на спині

Татуювання можуть мати глибокий сенс для особистості, виражати важливі значення, віру, досвід чи пам’ять про конкретні події. З часом татуювання стали популярними в мас-медіа та серед знаменитостей. Вони часто з’являються на екранах кіно, в музичних кліпах та інших медійних платформах, що призводить до зростання інтересу до татуювань серед глядачів. Сучасна суспільна прийнятність татуювань зросла, і багато людей більше не сприймають їх як виключно знак асоційований з маргіналізованими групами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини