“Порушує мої цінності”: екс-дружина Володимира Остапчука розповіла, чи шкодує про шлюб з ведучим

Володимир Остапчук вже тривалий час будує стосунки з Катериною Полтавською, але колишня дружина Христина Горняк не забуває про ведучого. Дівчина розповіла, чи шкодує про шлюб з ним.

Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучилися дуже тихо та без скандалів на публіку. Про їхній розрив стало відомо після того, як дівчина сама відправилася на відпочинок і екс-подружжя не привітали один одного з річницею у соціальних мережах. Після цього у Володимира зʼявилася нова кохана, а Христина переїхала до Відня і закрутила роман з іншим чоловіком, з яким вже також встигла розлучитися.

Всі ці події дівчина сприймає як безцінний досвід, але прихильники час від часу задають цікаві запитання стосовно її колишнього чоловіка. Днями стало відомо, чи шкодує Горняк, що взагалі вийшла за Остапчука заміж.

“Якщо відмотати час назад – я б нічого не міняла! Моє життя, мій досвід. Є за що подякувати, але є й багато чого, що порушує мої особисті кордони та цінності”, – пише блогерка.

Христина Горняк розповіла про розлучення
Христина Горняк розповіла про розлучення

Тема розлучення у блозі Христини завжди є актуальною. Жінки часто запитують, як Христина переживала розлучення та як впоратися з цією проблемою, на що Горняк охоче відповідає і ділиться своїм досвідом, щоб покращити жінкам загальний емоційний стан та додати трішки впевненості у собі.

Блогерка переконана, що в кінцевому результаті потрібно завжди обирати тільки себе і думати про власні бажання. Так, дуже добре, якщо біля вас є партнер, який вас розуміє та підтримує, але не слід забувати про свої інтереси і ставити коханого на перший план, бо ніколи не знаєш, яким боком повернеться до тебе життя.

“Головне, що в кінцевому результаті я ок. Це мій шлях, мій вибір себе! Я завжди оберу себе і своє психологічне здоровʼя”, – додає Христина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини