“Гірко”: скандальний блогер Олег Машуковський зіграв весілля в Карпатах зі своїм бойфрендом

Відомий український блогер Олег Машуковський тривалий час перебуває у стосунках зі своїм хлопцем. Днями стало відомо, що чоловіки зіграли неофіційне весілля.

Олег Машуковський почав набирати свою аудиторію у соціальних Мережах ще багато років тому. Все починалося з уроків макіяжу, які хлопець записував для дівчат, оскільки він є професійним візажистом. Через цікаву подачу та справді вдалі ідеї Олег дуже швидко став популярним.

Після цього він знімався в серіалі “Київ вдень та вночі”, а далі все активніше почав вести соціальні мережі. Блогер неодноразово потрапляв у скандали: реклама тату-студії, яка зганьбила себе тим, що майстри цієї студії привселюдно набивали татуювання величезній свинячій туші – тоді всіх учасників цього інциденту засудили за знущання над тваринами і вимагали закрити скандальний салон.

Одна з найсвіжіших історій за участі Олега Машуковського – фотосесія з морськими тваринами в готельному номері. Користувачі Мережі також сприйняли це як знущання над тваринами, а блогеру довелося вибачатися після цього. Хай би там що не було, але попри таку репутацію хлопець вже тривалий час будує щасливі стосунки з коханим Данею.

Олег Машуковський зробив пропозицію
Олег Машуковський зробив пропозицію

У вересні 2023 року Олег зробив Дані пропозицію руки та серця, а той погодився. Днями Машуковський опублікував спільне відео з коханим, де вони позують у чорних стильних смокінгах. На перший погляд може здатися, що це звичайне відео, але Олег залишив інтригуючий підпис посту:

“Гірко!”

Прихильники почали вітату пару з неофіційним весіллям і засипали хлопців приємними компліментами. На думку багатьох, кохання – це така річ, яка не має меж і спостерігати за двома серцями, які нарешті обʼєднались – справжнє задоволення для очей.

Скандальний блогер Олег Машуковський зіграв весілля
Скандальний блогер Олег Машуковський зіграв весілля

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини