“Ми чекали дитину”: Наталія Могилевська розповіла, хто був її найсерйознішим чоловіком в житті

Українська співачка Наталія Могилевська відверто розповіла, який чоловік в її житті був найсерйознішим. Зірка не на жарт здивувала своїми зізнаннями.

Наталія Могилевська розповіла Дмитру Гордону про те, хто був її найсерйознішим чоловіком в житті. Як виявилося, “того самого” жінка зустріла в дуже юному віці. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як це було.

Прогулюючись різноманітними місцями під час інтервʼю, Наталія та Дмитро підійшли до рідної школи та садочка співачки. Зірці одразу навіялись теплі спогади про юні роки і вона вирішила поділитися кумедними подробицями зі свого “особистого” життя. Садочок Могилевської знаходився дуже близько біля її дому, тому співачка мала можливість гукати маму щоразу, як хотіла чогось солоденького.

Саме там майбутня зірка зустріла своє перше кохання і розповіла, що вони чекали дитину:

“Найсерйознішим чоловіком в моєму житті був Міша. Він напісяв мені на сандалі і ми чекали дитину”, – зі сміхом розповідає співачка.

Наталія Могилевська в дитинстві
Наталія Могилевська в дитинстві

Зірка також розповіла про те, що вона була дуже популярною серед хлопців, коли їй було всього 11 років. Її сильний та часом нахабний характер одразу привертав увагу до себе і неможливо було не спілкуватися з такою дівчинкою. Частенько Могилевська вела себе дуже зухвало: забирала шапки, які викидала в сніг і ставила свої умови – хто перший зловить шапку, той буде мати поцілунок від неї.

Сьогодні Наталія перебуває у стосунках з загадковим чоловіком, про якого нічого не розповідає. Могилевська каже, що дуже довго була сама і нікого до себе не підпускала, щоб зустріти своє щастя зараз і бути по-справжньому задоволеною власними стосунками. Жінка переконана, що її обранець – той, кого вона чекала все життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини