Вже вище мами на дві голови: Віталій Кличко вперше за тривалий час показав своїх дітей від Егорової

Віталій Кличко та Наталія Єгорова, колишні подружжя, можливо, вже не разом, але їхні родинні цінності залишаються важливим елементом їхнього життя.

Пара виховала трьох чудових дітей, які подарували їм понад двадцять п’ять років радості та сімейного щастя.

Останнім часом Наталія Єгорова поділилася в соціальних мережах теплими різдвяними фотографіями разом із своїми дорослими дітьми. На фото 23-річний Єгор-Даніель, 21-річна Єлизавета-Вікторія та 18-річний Максим.

Всі троє дітей, як і їхні батьки, є високими і стрункими. Єгор-Даніель, найстарший син, вже встиг закінчити Лондонський університет, де вивчав бізнес-менеджмент. Зараз він продовжує своє життя та навчання у Великій Британії, де грає в баскетбол.

Донька Єлизавета-Вікторія також проживає в США. Раніше вона вивчала психологію в Амстердамі, а її друге ім’я, Вікторія, стало символом перемоги її батька у бою з Ларрі Дональдом.

Наймолодший у родині, Максим, здивував усіх своїм зростом – понад 216 сантиметрів. Він обігнав свого знаменитого батька, який має зріст 206 сантиметрів. Максим також захоплюється баскетболом і навчається у приватній школі в Британії.

Різдвяні зустрічі родини Кличко – це завжди тепле та щасливе свято. Батьки та діти радіють один одному, обмінюючись подарунками та теплими словами.

Як виглядають дорослі діти Віталія Кличка: свіжі фото
Як виглядають дорослі діти Віталія Кличка: свіжі фото

У 2022 році мер Києва Віталій Кличко оголосив про розлучення з дружиною Наталею після 25 років спільного життя. Це рішення мера стало результатом декількох років вже існуючих чуток і розмов про розлучення подружжя.

Пара вступила в шлюб 26 квітня 1996 року або, за іншими джерелами, у 1997 році, і вони прожили разом понад двадцять п’ять років. Протягом цього часу у Віталія та Наталії народилося троє дітей, і їхнє життя було пов’язане зі спільними досягненнями та викликами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини