38-річна співачка Даша Астафʼєва розповіла, чому у неї досі немає дітей: “Це постійний тиск”

Даша Астафʼєва перебуває у стосунках з коханим чоловіком вже тривалий час, але в зірки досі немає дітей. Співачка пояснила, чому так сталося.

Справжня українська жінка та символ всіх чоловіків Даша Астафʼєва під час розмови з Раміною Есхакзай та Олексієм Дурнєвим у новому проєкті “30+” зізналася, що ще не готова стати мамою та народити дитину. Зірка розповіла, що їй постійно нагадують про те, що їй вже 38 років, а дітей в неї немає і це справжній тиск для неї.

Раніше мама артистки натякала на те, що хоче онуків і Даші вже пора знайти коханого чоловіка, вийти заміж та народити дитину. Сама ж Даша хоч і знайшла кохану людину, але не поспішає ставати мамою.

“Я іноді психувала і говорила: “Мамо, роди сама собі онуків”. Я розумію, що вони бачать, що вже в кожної є онуки, але на будь-яку розповідь і на всі проблеми відповідь одна – народи дитину. Я розумію, чому в багатьох людей зараз немає дітей – бо це постійний тиск”, – зізналася співачка.

Даша Астафʼєва розповіла про небажання стати мамою
Даша Астафʼєва розповіла про небажання стати мамою

Астафʼєва переконана, що стане мамою тоді, коли буде до цього готова, але це точно не станеться найлижчим часом. Даша додає, що дуже складно виховувати дитину і в неї колись були стосунки з чоловіком, який мав дитину від попереднього шлюбу і це було надскладним і майже неможливим для неї.

Ба більше, тривалий час зірка відчувала себе дуже самотньою попри те, що біля неї завжди було багато людей. Раніше її сприймали як обʼєкт, а не як людину, але коли люди навколо почали розуміти, що в неї є власна думка, почуття та бажання бути коханою – ставлення до співачки почало кардинально змінюватися в кращий бік.

“Мене почали сприймати як живу людину, а не як с*кс-символ, коли дізналися в одному з шоу, що я дуже самотня”, – додала зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини