“Доходять до логічного завершення”: пліткар Богдан Беспалов заявив, що Юлія Саніна на межі розлучення

Богдан Беспалов активно публікує нові чутки про українських зірок. Цього разу хлопець розповів цікаві подробиці про особисте життя Юлії Саніної.

Головний пліткар країни Богдан Беспалов активно веде свій блог у соціальних мережах. Хлопець збирає чутки по всій Україні про українських зірок та залюбки ділиться своїми знахідками з підписниками. Як каже сам Богдан, він ніколи нічого не стверджує, а лише плтікує.

Цього разу блогер вирішив попліткувати про особисте життя Юлії Саніної, та ще й так, що команда співачки відреагувала на припущення Беспалова. Хлопець каже, що її стосунки з чоловіком Валом на межі і пара вже думає про розлучення, хоч ні Саніна, ні її коханий поки цього не хочуть.

“Юлія розуміє, що її стосунки доходять до логічного завершення”, – каже Богдан Беспалов.

Свої стосунки з Валом Юлія Саніна приховувала цілих 5 років. Пізніше стало відомо, що гітарист її гурту та креативний продюсер в одному обличчі зміг забрати собі серце співачки і вони вже тривалий час будують щасливе майбутнє. В 2015 році в пари народився син, якого вирішили назвати Данилом.

Юлія Саніна та її чоловік
Юлія Саніна та її чоловік

Чутки про розлучення відомої і, здавалося б, міцної пари дуже швидко розповсюдилися і сама команда Саніної звернула на це увагу. Представник гурту “The Hardkiss” Єгор Кирʼянов у ексклюзивному коментарі для ТСН розповів, що ці чутки не відповідають дійсності і зараз в країні є інші теми, які краще обговорювати, а не можливе розлучення двох відомих людей.

“Сьогодні немає українця, який не проживав би складний період у своєму житті. Чутки про розлучення – це не правда. Ми не вважаємо, що в нашій країні немає інших тем для обговорення”, – додає Кирʼянов.

Правда це чи ні – знають лише Юлія та Валерій, але зірки не охоче розповідають про своє особисте життя. Можливо, співачка захоче самостійно прокоментувати цю ситуацію і тоді все стане на свої місця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини