Дорофєєва, Каменських, Нікітюк та інші знаменитості зізналися, які мають комплекси: такого не чекав ніхто

В українських зірок багато прихильниць, які мріють мати таку ж зовнішність, як їх кумири. Та знаменитості - такі ж люди, як і всі, та мають комплекси.

Дивіться добірку знаменитостей, які чесно зізнавалися, що їм не подобається у власній зовнішності.

Надя Дорофєєва

Популярна співачка Надя Дорофєєва має витончені форми, та виявилось, що зірка з дитинства комплексувала через надмірну худорлявість. Також виконавиця мала проблеми зі шкірою через дисбактеріоз кишківника. Все це неабияк “било” по її самооцінці. Втім, співачка вирішила проблеми зі шкірою, і зараз активно закликає дівчат любити та приймати себе.

Надія Дорофєєва
Надія Дорофєєва

Настя Каменських

Зірка української естради Настя Каменських має схильність до набирання зайвої ваги. Багато років тому через постійні стреси та неправильне харчування співачка погладшала. Потім вона зуміла взяти себе в руки: почала правильно харчуватися та займатися спортом. Втім, вона продовжує роботу над собою, щоб прийняти свою зовнішність.

Настя Каменських
Настя Каменських

Катерина Репяхова

Дружина українського співака Віктора Павліка, засновниця бренду дитячого одягу та блогерка Катерина Репяхова комплексувала через довжину свого носа. Окрім того, хейтери часто писали в коментарях до її публікацій образи слова з цього приводу. Тому дівчина, не дивлячись на те, що чоловік був проти, зважилася на пластичну операцію по корекції форми носа – ринопластику. В майбутньому Катерина також планує підкорегувати форму своїх грудей.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова

Леся Нікітюк

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк колись сильно комплексувала через худорлявість та високий зріст. Красуня соромилась носити спідниці та взуття на високих підборах, оскільки вважала себе непривабливою.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

На щастя, знаменитість змогла побороти свою невпевненість та полюбила себе. І тепер високий зріст – це не комплекс, а її гордість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини