Оксана Марченко вдруге стала бабусею: невістка паломниці-втікачки народила друге дитя в таємниці від усіх

Здається лише тільки всі стали забувати Оксану Марченко, так її невістка нагадала про скандальну родину, ошелешивши фотографією з новим немовлям. Вона зробила ведучу бабусею вдруге.

Життя Оксани Марченко, відомої своєю скандальною репутацією, знову стало центром уваги хейтерів та прихильників, але на цей раз не через власні перипетії, а завдяки новій радості у її родині. Її невістка, Катерина, народила другу дитину в таємниці від усіх.

Новина про нового члена родини з’явилося на сторінці Катерини у соціальній мережі Instagram, де вона поділилася скромним кадром, ймовірно з моменту сімейної фотосесії. На знімку молода мати у платті з принтом тримає на руках свою новонароджену дитину, яку одягнули у світлий комбінезон. У кадрі також з’явився старший син жінки від шлюбу з Богданом Марченком.

Невістка Оксани Марченко народила другу дитину

Варто зазначити, що Катерина вже стала щасливою матір’ю свого старшого сина Віктора, якого вона назвала на честь відомого політика Віктора Медведчука і, власне дідуся малюка. Ця подія відбулася у 2021 році.

Беручи до уваги суспільний інтерес та цікавість щодо особистого життя родини Марченко-Медведчука, можна припустити, що зараз Катерина проживає у Москві разом зі своєю сім’єю та родичами зі сторони чоловіка.

Викрили черговий маєток Оксани Марченко
Невістка Оксани Марченко народила другу дитину

Зауважте, що невістка Оксани утримує геолокаційні дані свого проживання в таємниці, але “попалася” на любові до шопінгу, який з радістю демонструє у соціальних мережах.

Це не дивно, враховуючи минулі скандали, пов’язані з Оксаною Марченко та Віктором Медведчуком, зокрема затриманням останнього СБУ. Катерина підтримувала свекруху та навіть зверталася до українців. Тим не менш, ні відео екс-ведучої “Х-фактору”, ні записи її рідні не допомогли миттєво забрати голову родини до рф.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини