Зустрінуть Новий рік не самі: Могилевська, Астаф’єва, Добринін і Винник чекають півночі у компанії коханих

Чимало відомих українських зірок знайшли своє кохання у "старому" році. З ким знаменитості зустрінуть Новий 2024 рік – артисти прокоментували особисте життя.

Особисте життя кумирів завжди особливо цікавило шанувальників. Якщо вам особливо цікаво дізнатись, із ким зустрічатимуть Новий рік знаменитості, розповідаємо про те, хто зайняв їхнє серце.

Наталія Могилевська

Відома українська співачка зустріла свого чоловіка після початку повномасштабної війни
Відома українська співачка зустріла свого чоловіка після початку повномасштабної війни

Незадовго після початку великої війни відома українська співачка Наталія Могилевська почала стосунки зі своїм чоловіком. Знаменитість зізнається: вона й очікувати не могла, що в такий складний період зможе зустріти людину, яка так сильно її підтримуватиме.

Нікіта Добринін

Відомий український ведучий і блогер на початку 2023 року повідомив про розлучення зі своєю дружиною Дашею Квітковою, а вже наступний Новий рік зустрічає з іншою. Хоча знаменитість не коментує подробиць особистого життя, користувачі мережі підозрюють, що він крутить роман із відомою українською блогеркою Чарою Хорив.

Олег Винник

Відомий український артист Олег Винник вже багато років перебуває у таємному шлюбі. Хоча знаменитість за багато років кар’єри ні одного разу не називав імені коханої обраниці, шанувальники артиста впевнені – він точно перебуває у шлюбі зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко. Наразі Олег Винник перебуває у Німеччині, де живе з дружиною та їхнім спільним сином. Співак нерадо розповідає про особисте життя, але від шанувальників неможливо приховати всього.

Даша Астаф’єва

Відома українська модель та артистка Даша Астаф'єва приховує особистість свого бойфренда
Відома українська модель та артистка Даша Астаф’єва приховує особистість свого бойфренда

Після початку повномасштабної війни відома українська артистка знайшла своє кохання. Набагато молодший за Дашу Астаф’єву чоловік, за особистим зізнанням зірки, став найкращим, що траплялось в її житті. Зараз закохані мешкають разом і будують гармонійні стосунки. Знаменитість найімовірніше зустрічатиме Новий рік 2024 у компанії коханого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини