Зустріли Новий рік 2024 далеко одне від одного? Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус розлучились у святкову ніч

Зіркова пара продовжує підігрівати чутки про своє розлучення. Знаменитості вирішили зустріти Новий рік у різних країнах і навіть не привітали одне одного.

У новорічні та різдвяні свята особливо хочеться провести більше часу з рідними та важливими для себе людьми. Саме тому шанувальники здивувались, коли з’ясували, що Мурат Налчаджиоглу поїхав подалі від своєї дружини Лілії Реус у Новий рік. Знаменитість відзначив це свято зі своєю донькою Софією, а ось його офіційна дружина залишилась далеко від нього.

Налчаджиоглу поїхав від Реус

Останнім часом у мережі все більше й більше чуток про те, що відомий український підприємець і його дружина розлучились. Знаменитості відгуляли весілля у червні цього року та навіть не встигли насолодитись подружнім життям. Між зірковою парою пробігла чорна кішка – і тепер вони живуть окремо та не зустрічаються навіть на свята.

Відомий український підприємець Мурат Налчаджиоглу поїхав із донькою у подорож
Відомий український підприємець Мурат Налчаджиоглу поїхав із донькою у подорож

Так, наприклад, останні дні перед Новим роком і свято безпосередньо Мурат Налчаджиоглу провів у компанії своєї доньки Софії. Хоча раніше шанувальники могли бачити, що зіркова донька та Лілія Реус знайшли спільну мову та добре ладнають одна з одною, у подорож із собою чоловік обраницю вирішив не брати. Налчаджиоглу не пояснив причин, чому так сталось – натомість показав, як прилетів із донькою до ОАЕ.

Налчаджиоглу та Лілія Реус продовжують натякати на те, що в їхньому шлюбі все не дуже добре
Налчаджиоглу та Лілія Реус продовжують натякати на те, що в їхньому шлюбі все не дуже добре

Варто зазначити, що перші чутки про ймовірне розлучення відомого українського підприємця та його коханої дружини почали ширитись восени 2023 року. Тоді на особистих сторінках знаменитостей зникли спільні фотографії. Пізніше з’ясувалось, що Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус тепер живуть окремо. Знаменитості відмовляються коментувати причини свого розлучення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини