Приховувала більше року: 48-річна Наталя Могилевська зізналася, що удочерила двох маленьких дівчаток

Напередодні Нового року українська співачка Наталія Могилевська зробила сенсаційне зізнання. Вона стала матір'ю! Як так сталося та чи довго приховувала це співачка?

48-річна артистка довго мріяла про дітей, але раніше віддавала перевагу кар’єрі. Однак у 2023 році вона вирішила, що готова взяти на себе відповідальність за чужих дітей.

Могилевська усиновила двох дівчаток – двох і десяти років. Вона розповіла, що її дочки мають непросте минуле і переживають травмування. Тому їм знадобиться час, щоб адаптуватися в новій сім’ї та столичному житті.

Співачка відмовилася від показу обличчя дітей, щоб захистити їхню приватність. Вона також подякувала своїй коханій людині за підтримку в цьому важливому рішенні.

Могилевська довгий час була самотньою через пріоритетність кар’єри. Вона неодноразово говорила, що мріє про дітей. І ось її мрія збулася!

Н
Наталія Могилевська стала мамою: двійко гарненьких дівчаток 

Наталя Могилевська – приклад того, що ніколи не пізно стати матір’ю. Вона показала, що для любові та щастя немає вікових обмежень.

Нагадаємо, українська співачка Наталія Могилевська нещодавно здивувала своїх шанувальників не лише своїми музичними талантами, але й новиною про своє материнство. За останніми спостереженнями блогера Gopatsa, артистка виявилася в одному з київських магазинів, де вона “засвітилася” з маленькою дівчинкою в обіймах.

За словами Gopatsa, дитина, яку Могилевська тримала за руку, виглядала на два-три роки, і вона звела співачку “мамою”. Це відзначення викликало зацікавленість та обговорення серед прихильників артистки, і не лише.

Багато коментаторів припускають, що дівчинка може бути племінницею Могилевської. Саме артистка на концертах декілька разів згадувала, що її сестра перебувала на останніх місяцях вагітності на початку вторгнення. Інші користувачі висловлюють думку, що це може бути дитина співачки, чи то рідна, чи прийомна.

Хоча сама Могилевська поки не надала публічного коментаря на цю тему, обговорення в мережі вже набирає обертів. Фанати з нетерпінням чекають подальших новин від улюбленої артистки, сподіваючись на ще більше чарівних моментів та радісних звісток в її особистому житті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини