Наталія Могилевська розповіла про усиновлення дітей і вперше показала свого коханого: “Був необхідний час”

Днями стало відомо, що Наталія Могилевська усиновила двох дівчаток. Зірка зізналася, чому тривалий час не розповідала про це і нарешті показала свого таємничого коханого.

Українська співачка Наталія Могилевська давно розповідала про своє велике бажання стати мамою. Понад 10 років зірка взагалі була самотня, але з початком повномасштабного вторгнення стало відомо, що Наталія знайшла собі чоловіка, на якого чекала все життя. Тепер Могилевська приголомшила Мережу новиною про усиновлення двох дітей, про що мовчала цілих півтора року. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці цієї події.

Ексклюзивний коментар жінка дала Олені Фроляк. Як каже Могилевська, їй вдалося це приховувати більше року через те, що дівчатам потрібно було дуже багато часу, щоб відчувати себе в безпеці. Ба більше, рішення про усиновлення Могилевська прийняла вже зі своїм коханим чоловіком.

“Їм потрібен був час. Повірте, кожна хвилина мого мовчання була для них дуже важливою. Сьогодні це щасливі і розслаблені діти”, – розповідає співачка.

Наталія Могилевська наважилася на усиновлення дітей
Наталія Могилевська наважилася на усиновлення дітей

Зірка каже, що стала “божевільною мамочкою” – читає книжки про виховання дітей, не спить о пʼятій ранку і дуже переймається за стан своїх доньок. Наталія хоче стати для них справжньою ідеальною мамою, якою в них ніколи не було. Перші півроку після усиновлення молодша донька майже не спала і просила Наталію тримати її за руку. Як виявилося, дівчатка дуже стресували через повномасштабне вторгнення.

Наталія Могилевська показала свого коханого
Наталія Могилевська показала свого коханого

Пізніше, артистка розповіла каналу 1+1 про свого коханого і глядачам вдалося побачити загадкового Валентина, щоправда, лише зі спини. Зірка не дуже хоче показувати ні обличчя свого коханого, ні обличчя її нових дітей. Зараз Наталія по-справжньому щаслива і не хоче, щоб її щастя переривалось обговореннями у соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини