Актор Олексій Суровцев тонко натякнув, що скоро стане батьком: невже зійшовся із колишньою через це?

Актор Олексій Суровцев нещодавно заінтригував мережу натяком на батьківство. Як це сталося та чи дійсно вагітна кого кохана дружина? Пропонуємо розібратися!

У вересні цього року актор Олексій Суровцев зіграв весілля зі своєю коханою, Ксенією, даючи колишній дружині другий шанс на щасливе життя разом. Пара розлучилася кілька років тому, але, як виявилося, не змогла відмовитися від своїх почуттів.

Нещодавно бізнесмен та блогер Олексій Тригубенко, який став татом у липні цього року, опублікував у своєму Instagram відео, де ділився своїми враженнями від батьківства. У цьому контексті Олексій Суровцев не зміг утримати свої емоції та взяв участь у дискусії.

У коментарях під цим постом Суровцев висловив свою реакцію, натякаючи на можливе поповнення в сім’ї.

“Вітаємо! У мене ще попереду це звикання”, – написав він.

Цікаво, що раніше актор позиціонував себе як прихильник чайлдфрі (свідомої бездітності), говорячи, що “любить тварин, а до дітей у своєму житті поки не готовий.” Проте, його коментарі зараз свідчать про можливу зміну поглядів на цю тему.

Натомість Ксенія колись виразно висловила бажання мати дітей, оголошуючи, що вона вже готова до цього, хоча для деяких може здатися, що це пізно. Вона відзначила, що у неї зараз 35 років і вона готова до створення сім’ї та материнства, і додала, що подивляться, як все складеться.

Нагадаємо, що після повного розпаду попереднього шлюбу та деякого часу, проведеного з іншою дамою, Суровцев та Ксенія повернулися одне до одного, оголосивши, що розлучення вони розглядають як благо для їхніх відносин. Тепер їхнє життя наповнене новими подіями, і фанати з нетерпінням чекають, що воно приготувало для них в майбутньому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини