Повторили архівне фото через 30 років: співак Сергій Танчинець показав, як виглядав у дитинстві

Фронтмен гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" зворушив мережу знімками з батьком. Це архівне фото з дитинства та сучасний знімок принесли неймовірні емоції його шанувальникам.

Український співак і фронтмен гурту “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” Сергій Танчинець нещодавно вразив своїх прихильників рідкісними знімками, які він оприлюднив на своїй особистій сторінці в Instagram. Ці чарівні фотографії представляють собою архівне зображення музиканта з його батьком з часів дитинства, а також сучасний кадр, який відтворює той же момент, але вже в дорослому вигляді.

На першому знімку, який є архівним, Сергій Танчинець представлений як дитина, яка ніжно обіймає свого молодого батька.

На другому знімку, музикант вирішив відтворити ту ж саму сцену вже у дорослому віці. Головною задачею було відтворити атмосферу архівного фото та показати різницю між маленьким Сергієм та дорослим чоловіком. Зображення отримало ефект старої світлини, який дозволяє чітко порівняти фізичні зміни у вигляді Сергія та його батька.

Супроводжуючи фото, Танчинець висловив своє найщиріше побажання своєму батьку, зазначивши, що його любов буде вічною. Також побажав міцного здоров’я та довгого життя.

Ці рідкісні та зворушливі моменти змусили відчути тепло та любов, яку Сергій та його батько пронесли крізь роки. Глядачі та прихильники Сергія Танчинця в коментарях висловили свої найщиріші побажання та враження від цих знімків. Знаменитості, такі як Злата Огнєвіч та Соломія Вітвіцька, також приєдналися до поздоровлень і висловили своє повагу до сімейних цінностей, які втілює Сергій Танчинець у своєму житті.

Нагадаємо, що у минулому 2023 році Сергій Танчинець розлучився із своєю дружиною, з якою вони прожили не один рік разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини