Тоня Матвієнко вперше зізналась, що Мірзоян не дав свого прізвища їхній дочці: все через Ніну Митрофанівну

Тоня Матвієнко вперше розповіла всю правду про стосунки з Арсеном Мірзояном. Знаменитість зізналася, чому їхня спільна дочка не носить прізвище батька.

Знаменита українська співачка, Тоня Матвієнко, в інтерв’ю Олексію Суханову вперше розкрила родинну таємницю, розповівши, чому їхня семирічна донька Ніна не носить прізвище свого відомого батька.

У 2011 році Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян об’єднали свої серця палким романом. Стосунки стали серйозними, а лелека приніс у молодим-закоханим донечку. Однак, як виявилося, вона не отримала прізвище тата. Причина цьому досить несподівана та цікава. Здається, що все упирається у стосунки покійної мами зірки, Ніни Митрофанівни, з зятем.

У своєму інтерв’ю селебріті розповіла цікавий епізод, який відбувся після народження доньки, і який об’єднав тещу з обранцем своєї дочки. Виявляється, він дав дитині прізвище бабусі. Чому? Бо маленьку назвали на її честь, а новоспечений батько вирішив, що раз дали ім’я, то чому б не зробити крихітку повною тезкою легенди. За словами Тоні, — це була ініціатива Арсена.

Арсен Мірзоян зізнався, які у нього стосунки з мамою дружини Ніною Матвієнко
Тоня Матвієнко зізналась, чому Арсен Мірзоян не дав свого прізвища рідній доньці

Ця несподівана новина і рішення Мірзояна вразили багатьох шанувальників та прихильників сім’ї. Здається, ця ідея дійсно об’єднала родину.

Можливо, в цьому рішенні є глибокий сенс, що стосується особистих переконань, родинних традицій або просто бажання зберегти дати дитині майбутнє під світлою зіркою бабусиного імені. Незалежно від причин, сімейна історія Тоні Матвієнко продовжує залишати своїм шанувальникам багато загадок та інтриг.

Невідомо, як вирісків та розвиватиметься ця історія в майбутньому, але вона точно стала однією з найцікавіших родинних таємниць у світі української естради.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини