Старша дочка Олени Кравець вперше розповіла, яка її мама за кадром: “Ходила три дні поспіль до психолога”

Олена Кравець віртуозно поєднала материнство та кар'єру. Та чи все ідеально у родини акторки? Вона разом з дочкою вперше поділилася найпотаємнішими таємницями.

Материнство і всі відносини у сім’ї — це постійний процес навчання та взаєморозуміння. І це дуже добре відомо Олені Кравець та її старшій дочці, з якою вона публічно поговорила про стосунки у родині.

Відверта розмова мами та її наступниці

Минулого року відома телеведуча Олена Кравець підкинула виклик звичайним нормам, залишивши “Квартал 95” і перетворивши своє життя на власний вечірній шоу “Тихий вечір”. Шоу, що розгортається на каналі “Дім”, здобуло величезну популярність завдяки своєму різноманітному гостьовому списку, який включає зірки, акторів, волонтерів та військових. Але, здавалося б, на цьому не закінчуються амбіції знаменитості, оскільки тепер вона активно розвиває подкаст на YouTube під назвою “Вдома поговоримо”.

В її першому випуску подкасту з’явилася старша дочка. У цьому епізоді мати і донька відверто поговорили про те, що відбувалося за лаштунками їхньої, на перший погляд, ідеальної зіркової родини.

Виявляється, для Олени непростим досвідом було те, що рідна дитина їй збрехала.

“Машо, мені здається, я не заслуговую! Чому ти мене скривдила? Ти могла сказати правду!’ Я, коротше, наїхала. У мене був такий шок”, — розповіла акторка, як сприйняла обман від доньки.

Дочка Олени Кравець розповіла про конфлікти з мамою

Втім, у психолога у Кравець стався інсайт після того, як терапевт поставила їй питання про те, чи не брехала вона сама у дитинстві батькам.

У відповідь на це Марія розкрила, що тоді почула від мами фразу, яка закарбувалася в її пам’яті. Саме через неї вона звернулася до психолога.

“Я ходила десь три дні поспіль до шкільного психолога”, — поділилася Маша Кравець.

Дочка Олени Кравець розповіла про конфлікти з мамою

Цей відвертий розмовний момент не тільки виглядає як заглиблення в особисті епізоди життя сім’ї Олени, але й підкреслює важливість відкритого спілкування між батьками та дітьми.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини