Даша Квіткова розповіла про особисте життя: поки Добринін крутить роман, зірка насолоджується життям

Після розлучення з Микитою Добриніним Дашу Квіткову неодноразово підозрювали у стосунках з відомими чоловіками, але чи є у блогерки зараз серйозні стосунки?

Після зіркового розлучення однієї з найкращих пар проєкту “Холостяк” Микита Добринін вже зміг знайти своє нове кохання. Обраницею чоловіка стала відома українська модель Чара Хорив. Сама Квіткова, дізнавшись про це, побажала йому щастя в особистому житті і сказала, що для неї найголовніше – аби він був щасливим.

Тим часом, сама Даша Квіткова не поспішає вступати у стосунки. Подейкували, що зірка має тісний звʼязок з іншим “Холостяком” Михайлом Заливако, але всі чутки про це Квіткова активно спростувала. Перед цим зірку підозрювали у романі з блогерським продюсером Євгеном Таллером, але “парочка” повідомили, що вони лише друзі і між ними немає жодних стосунків.

Даша Квіткова прокоментувала чутки про свій роман із Заливаком
Даша Квіткова прокоментувала чутки про свій роман із Заливаком

Блогерка часто спілкується зі своїми прихильниками і відповідає на їхні запитання. Зовсім нещодавно дівчину запитали, чи готова вона до стосунків, чи вільне її серце та які в неї плани на майбутнє з чоловіками. Даша каже, що зараз вона самотня і не планує ативно шукати собі коханого чоловіка.

Даша Квіткова прокоментувала стосунки з Таллером

Звісно, їй би хотілося мати міцну сімʼю з присутністю ідеального, на її погляд, чоловіка, але зараз в неї нікого немає, а влаштовувати “полювання” на того самого дівчина не хоче. Вона зосереджена на власних справах, які приносять їй прибуток, успіх та багато чого іншого. Квіткова вірить у те, що її людина знайде її сама і це може бути звичайна випадковість від долі, яка принесе їй щастя в особистому житті.

З колишнім чоловіком Даша не підтримує дружніх стосунків, вони бачаться лише заради спільного сина Лева, який не повинен зростати у неповній сімʼї, як казали самі зірки. Зараз Левчик тиждень живе з батьком, а тиждень з мамою. На святах, які стосуються безпосередньо Лева – екс-родина воззʼєднується і проводить святкування.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини