“Треба про себе подумати”: Тоня Матвієнко зізналася, чому більше не народжуватиме дітей від Арсена Мірзояна

Як виявилося, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян більше не планують ставати батьками. Співачка вирішила розповісти своїм прихильникам, чому вона прийняла таке рішення.

Ні для кого не секрет, що свою першу дитину Тоня Матвієнко народила дуже рано – у 16 років. Це трапилося досить раптово, як і буває у такому віці – щире та сильне кохання перетворилося на пелюшки та материнство. Через 10 років Тоня та її обранець вирішили розлучитися, оскільки не могли побудувати здорових та щасливих стосунків.

Після зустрічі з Арсеном Мірзояном її життя перевернулося з ніг на голову. Хоч Мірзоян на той момент був одружений з іншою і виховував дітей, але не зміг стримати всередині себе почуттів до Тоні і після тривалих роздумів прийняв рішення піти від своєї вже колишньої дружини. Спочатку Арсен дуже боявся, що його пристрасть з Тонею дуже швидко погасне, тому не хотів робити поспішних висновків.

Тоня Матвієнко зізналася, чому більше не хоче дітей
Тоня Матвієнко зізналася, чому більше не хоче дітей

В той же період Тоня змогла налагодити стосунки зі своєю рідною донькою, яка не хотіла тривалий час жити з мамою і проживала з сімʼєю свого батька, але все змінилося і стосунки між рідними людьми значно покращилися. Тоня та Арсен почали будувати спільне життя, а Ніна Матвієнко допомогала молодій парі стати на ноги.

Зовсім нещодавно Тоня зізналася Олексію Суханову, що народжувати дітей і знову проходити через усе це материнство вона не планує. Жінка каже, що в неї вже не те здоровʼя та вік для вагітності, та й сам Арсен цього не захоче.

“Він не захоче. В нього два сини під першого шлюбу, їй треба забезпечувати, це ж не іграшки. Досить, треба про себе подумати. Я розвалюся по частинах, якщо у нас буде ще одна дитина. Дайте мені зібратися”, – розповіла Матвієнко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини